Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κάιλι Τζένερ

Αυτό κι αν είναι βόμβα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κάιλι Τζένερ

Λίγο καιρό μετά την επανασύνδεσή της με τον πατέρα του παιδιού της, Τράβις Σκοτ, οι φήμες που θέλουν την Κάιλι Τζένερ να είναι έγκυος για δεύτερη φορά όλο και φουντώνουν με το ζευγάρι να μην διαψεύδει μέχρι στιγμής καμία πληροφορία.

Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος, πριν από 3 χρόνια έφερε στον κόσμο υπό άκρα μυστικότητα την κόρη της, Στόρμι, καρπό του έρωτά της με τον πασίγνωστο ράπερ. Το ζευγάρι κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη μέχρι τη στιγμή που γεννήθηκε η μικρή τους και έκτοτε έχουν γεμίσει τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram με φωτογραφίες και βίντεό της.

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Κάιλι Τζένερ

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν το σύμπαν των «Καρντάσιαν - Τζένερ» έχει ταραχθεί μιας και ένα δημοσίευμα του Page Six θέλει τη μικρότερη αδερφή της οικογένειας να περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη που θα έρθει στον κόσμο ένα νέο μέλος ενώ η ίδια η Κάιλι Τζένερ, πριν από λίγο καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία της να κάνει ένα ακόμα παιδάκι.

Οι άνθρωποι που έκαναν το ρεπορτάζ επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους της Κάιλι Τζένερ και του Τράβις Σκοτ, ωστόσο και οι δύο θέλησαν να διατηρήσουν σιγή ιχθύος για το θέμα.

Ποια είναι η Κάιλι Τζένερ

Η Κάιλι Κρίστεν Τζένερ (Kylie Kristen Jenner, 10 Αυγούστου 1997) είναι Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα , δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

Είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο οικογενειακό ριάλιτι σόου Keeping Up With The Kardashians,καθώς και για την εταιρία καλλυντικών της Kylie Cosmetics και για τη δυναμική της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Το 2012, συνεργάστηκε με την εταιρεία ρούχων PacSun μαζί με την αδελφή της, Κένταλ Τζένερ με την οποία δημιούργησαν τη δική τους συλλογή ρούχων, με το όνομα "Kendall & Kylie". Το 2015, ξεκίνησε τη δική της συλλογή με καλλυντικά, με την επωνυμία Kylie Cosmetics. Επίσης, δημιούργησε και μια εφαρμογή για κινητά η οποία ονομαζόταν "Kylie" και κατέλαβε την πρώτη θέση στο iTunes App Store.

Το 2014 και 2015, το περιοδικό Time συμπεριέλαβε τις αδελφές Τζένερ στη λίστα με τους "Εφήβους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή", για τη σημαντική επιρροή που προβάλλουν ανάμεσα στους έφηβους μέσω των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων. Το 2016, με πάνω από 95 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, έγινε μια από τις 10 κορυφαίες διάσημές προσωπικότητες με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram.

Το 2017 μπήκε στην λίστα Celebrity 100 του περιοδικού Forbes και έγινε το νεαρότερο άτομο που έχει μπει σε αυτή την λίστα. Στις 11 Απριλίου 2017, ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη δικό της τηλεοπτικό ριάλιτι σόου, με όνομα ''Life of Kylie", το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου 2017 στο κανάλι E!

To 2018 μπήκε στην λίστα "America's Women Billionaires" του περιοδικού Forbes, έχοντας την 27η θέση και περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2020 ωστόσο το περιοδικό Forbes αποκάλυψε πως έγινε λάθος στο προϋπολογισμό περιουσίας της Κάιλι, με την ίδια να κατέχει μια εκ νεου περιουσία αξίας 700 εκατομμυρίων δολαρίων , χάνοντας έτσι το τίτλο "δισεκατομμυριούχος" που της ειχε απονεμηθεί πριν 2 χρόνια.