Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η δημόσια έκκληση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει η αγαπημένη ηθοποιός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έπεσε θύμα απάτης.

Η ηθοποιός προστέθηκε με τη σειρά της στη λίστα των celebrities που έχουν χακαριστεί από επιτήδειους στο διαδίκτυο.

Έτσι θέλησε να ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους να προσέξουν και να μη δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία σε κανέναν που τα ζητάει από το δικό της προφίλ.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

«Παιδιά μου έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο Instagram. Όσοι έχετε εκεί λογαριασμό και είμαστε φίλοι, έχετε το νου σας μήπως σας ζητήσουν χρήματα. Θα είναι οι χάκερς και όχι εγώ», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook προκειμένου να προειδοποιήσει τους γνωστούς της.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θύμα απάτης

«Σας παρακαλώ,σας ικετεύω! Κλαίω με λυγμούς»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκανε χθες μια καταγγελία για ένα προφίλ στο Instagram όπου ένας χρήστης της πλατφόρμας, σκοτώνει live γατάκια και μάλιστα μετά από ραντεβού. Η ανάρτηση της είναι σπαρακτική.

Η σοκαριστική καταγγελία της ηθοποιού βρήκε αμέσως ανταπόκριση από τους followers της που τη διαβεβαίωσαν ότι θα βοηθήσουν κάνοντας report στο προφίλ για να διαγραφεί.

Η ίδια χει μεγάλη αδυναμία στις γάτες και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα δικαιώματα των ζώων.

«Σας παρακαλώ,σας ΙΚΕΤΕΥΩ στείλτε mail επειγόντως να σταματήσει αυτή η θηριωδία. Εχουν βίντεο που πατάνε μικρά γατάκια μέχρι να ξεψυχήσουν και είναι σαδιστικά σεξουαλικά βίντεο! Ναι,υπάρχουν αναμεσά μας τέτοια τέρατα! Ντρέπομαι που ειμαί άνθρωπος! Γράφω αυτό το ποστ και δε μπορώ να σταματήσω τους λυγμούς μου. Σας εκλιπαρά,ας κάνουμε όλοι κάτι! Και κάνετε follow τον λογαριασμο @ban_kill_with_eva για να κανουμε αναφορά σε όλους τους άρρωστους», έγραψε στην ανάρτηση της. Έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανάρτηση για δολοφονία ζώων