Νέο παρασκήνιο για τον χωρισμό Καραβάτου - Κατσούλη

Τι συνέβη πριν από ένα χρόνο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο παρασκήνιο για τον χωρισμό Καραβάτου - Κατσούλη

Η είδηση του οριστικού χωρισμού της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη ήρθε για να ταράξει τα νερά στην ελληνική showbiz, μιας και ακολούθησε τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη καθώς και αυτόν της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του με μία λιτή ανακοίνωση και πλέον φαίνεται πως και οι δυο τους προσπαθούν να προχωρήσουν τη ζωή τους και να αφήσουν πίσω τις δύσκολες στιγμές που έζησαν, βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα τα παιδιά τους.

Τι συνέβη πριν ένα χρόνο ανάμεσα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, το ζευγάρι φέρεται να είναι χωρισμένο εδώ και ένα χρόνο. Κι ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε αφήσει επισήμως την οικογενειακή εστία, αρκετά βράδια ο Κρατερός Κατσούλης διανυκτέρευε στον πολυχώρο «Mondus Vivendi» που διατηρεί παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του.

Οι δύο πρώην σύζυγοι χειρίστηκαν με διακριτικότητα τον χωρισμό τους και κανένας από τους δύο δεν έδωσε δικαιώματα στον εργασιακό τους χώρο. Πρώην συνεργάτες τους κάνουν λόγο για δύο τρυφερούς και πολιτισμένους ανθρώπους που δεν έδιναν δικαιώματα για σχόλια ακόμα κι αν περνούσαν σοβαρή κρίση στην προσωπική τους ζωή.

Πρόκειται άλλωστε για δύο ανθρώπους με έντονη την αίσθηση του χιούμορ, γεγονός που λειτούργησε λυτρωτικά στην διαχείριση της ιδιαίτερης αυτής κατάστασης.

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης χωρισμός

“Είχαν ακουστεί πολλά και διάφορα για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη”

Με μια δημόσια ανακοίνωση αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ανακοίνωση τέλους για τον γάμο τους. Μάλιστα, η είδηση χωρισμού έγινε γνωστή και από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» στο Open.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ελένη Τσολάκη στην αρχή ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Είδαμε φέτος πως η συνεργασία τους έληξε νωρίς, βεβαίως για επαγγελματικούς λόγους. Ήταν ένα επαγγελματικό διαζύγιο το οποίο δεν ξέρω αν προμήνυε το προσωπικό διαζύγιο…. Είχαμε ακούσει πολλά. Η αλήθεια είναι ότι είχαν ακουστεί διάφορα, όμως υπήρχε επαγγελματικός λόγος (πίσω από την αποχώρηση του Κρατερού) οπότε αυτό τα καλύπτει όλα».

Και συνέχισαν λέγοντας «Είναι αυτές οι στιγμές που λες ότι όλα γίνονται για καλό και για μια καινούργια αρχή στη ζωή του καθενός. Μπορεί να σηματοδοτεί νέα πράγματα, πολύ όμορφα που θα ρθούν μπροστά τους».