Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου: «Λυπάμαι που η χώρα μας κυριαρχείται από...»

Η νέα οργισμένη ανάρτηση

Ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου: «Λυπάμαι που η χώρα μας κυριαρχείται από...»
News 22.08.2021 12:03
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύ συχνά μέσα από αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου επιλέγει να σχολιάζει θέματα που την απασχολούν ή θέματα της επικαιρότητας.

Αυτή τη φορά λοιπόν μίλησε για τις προτάσεις που δέχεται από δημόσια πρόσωπα στη χώρα μας, προκειμένου να μιλήσει για τις απόψεις της. Όπως εξηγεί ωστόσο πάντα υπάρχει κάποιος χορηγός που δε θα της επιτρέψει να πει τα πράγματα όπως θέλει η ίδια.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

«Συχνά συναντώ ανθρώπους, άλλοτε πολιτικούς και άλλοτε δημόσια πρόσωπα, οι οποίοι με συγχαίρουν για αυτά που γράφω και τα θέματα που αγγίζω μέσα από την πλατφόρμα μου εδώ και μου προτείνουν διαφόρων ειδών συνεργασίες, οι οποίες όμως μου ξεκαθαρίζουν αμέσως ότι θα πρέπει να δομηθούν πολύ προσεκτικά για να μην προσβληθεί κανείς.

«Δεν μπορούμε να πούμε ευθέως στον κόσμο να κόψει το κρέας και τα παράγωγα, γιατί η εκπομπή έχει χορηγούς από τον χώρο αυτό.»

«Θα γράψουμε την εκπομπή για να μπορούμε να κάνουμε μοντάζ σε περίπτωση που ειπωθεί κάτι που δεν πρέπει στην συνέντευξή σου.»

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την σύνδεση των πυρκαγιών με την υπερθέρμανση του πλανήτη και πως όλο αυτό σχετίζεται με την ζωική παραγωγή, γιατί θα αισθανθούν ότι προσπαθούμε να τους επιβληθούμε.»

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα ζώα που χάθηκαν στις πυρκαγιές όταν υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν.»

Λυπάμαι που η χώρα μας κυριαρχείται από φοβισμένους ανθρώπους που αρνούνται την διαφορετικότητα και προτιμούν να κρατάνε την θέση τους ασφαλή, παρά να ρισκάρουν, με στόχο να αλλάξουν τον κόσμο και να γράψουν ιστορία.

Εγώ προσωπικά δεν θα συμφωνήσω ποτέ με την λογοκρισία, ούτε το μοντάζ των απόψεών μου. Δεν θα θυσιάσω ποτέ την αλήθεια για να γίνω αρεστή και να αποφύγω την σύγκρουση με ανθρώπους που διαφωνούν με τα πιστεύω μου. Με άλλα λόγια, όποιος δεν είναι διατεθειμένος να ταράξει τα νερά, χάνει τον χρόνο του μαζί μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

«Αρνούμαι να δαπανήσω χρόνο και χρήμα για...»

Από την πρώτη στιγμή η Εριέττα Κούρκουλου έχει προσπαθήσει να βοηθήσει έμπρακτα όχι μόνο τους πυρόπληκτους οι οποίοι έχασαν τις περιουσίες τους από την μια μέρα στην άλλη αλλά και τα ζώα τα οποία έχουν επίσης ανάγκη από φροντίδα.

Η ίδια τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε μια άκρως δύσκολη θέση μιας και πρέπει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια θέλησε να ανακοινώσει ότι τα ζώα πρόκειται να μεταφερθούν σε κάποιο καταφύγιο.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Από τότε που ξεκίνησαν οι φωτιές, έχω κληθεί να πάρω μια δύσκολη απόφαση. Δυστυχώς έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα εκατοντάδες παραγωγικά ζώα, με αποτέλεσμα οι κτηνοτρόφοι να έχουν μεγάλη ανάγκη από κτηνιατρική υποστήριξη και σανό για τα ζώα αυτά.

Εγώ και η οργάνωσή μου @apromisetoanimals είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε βοήθεια μόνο σε ζώα τα οποία θα μεταφερθούν μετά την θεραπεία τους, σε κάποιο καταφύγιο. Πονάει η ψυχή μου να λέω όχι σε αθώα πλάσματα που αργοσβήνουν, όμως αρνούμαι να δαπανήσω χρόνο και χρήμα για τη φροντίδα ζώων που σε λίγους μήνες θα καταλήξουν στο σφαγείο».

Εριέττα Κούρκουλου - Ανάρτηση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ράγισε καρδιές» η Εριέττα Κούρκουλου με την ανάρτησή της για τον πατέρα της

Συγκίνησε η Εριέττα Κούρκουλου - «Για εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι...»

Share