Πρώην παίκτρια του GNTM πήρε διαζύγιο μετά από 2 χρόνια και τώρα είναι ερωτευμένη με τράπερ

Οι τρυφερές στιγμές με το νέο της αμόρε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του GNTM πήρε διαζύγιο μετά από 2 χρόνια και τώρα είναι ερωτευμένη με τράπερ

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους κριτές. Έχει εξωτική ομορφιά και από την πρώτη ημέρα κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλές κοπέλες. Αυτή τη στιγμή λοιπόν στην προσωπική της ζωή, διανύει μια πολύ όμορφη φάση.

Εντυπώσεις μάλιστα είχε προκαλέσει και το γεγονός πως παρά το νεαρό της ηλικίας της παντρεύτηκε, αφού σήμερα είναι μόλις 23 ετων. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Real news, όχι μόνο πήρε διαζύγιο μετά από δυο χρόναι γάμου, αλλά είναι και πάλι ερωτευμένη.

Αυτή η παίκτρια του GNTM πήρε διαζύγιο και είναι και πάλι σε σχέση

Ο λόγος για την Εμμανουέλα Μάινα, η οποία αποφάσισε να λύξη τον γάμο της. Το μοντέλο μάλιστα, ήδη προχώρησε στη ζωή του, καθώς διατηρεί σχέση με τον τράπερ Skive. Με καταγωγή από την Έδεσσα ο αγαπημένος της είναι γνωστός στον τομέα, καθώς τα κομμάτια στα οποία κάνει παραγωγή ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια views στο YouTube.

Η Εμμανουέλα από το GNTM με νέο σύντροφο μετά το διαζύγιο

Σε σχέση με πρώην παίκτρια του GNTM ο Ντέμης Νικολαϊδης;

Ο Ντέμης Νικολαΐδης λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του από την Δέσποινα Βανδή, φημολογείται πως έχει κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική του ζωή και βρίσκεται σε ένα έντονο φλερτ με μοντέλο του GNTM!

Μάλιστα, έχουν δοθεί στην δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες για την κοπέλα αυτή! Ο ίδιος σαφώς, ούτε έχει διαψεύσει ούτε έχει επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ αυτό. Δεν συνηθίζει άλλωστε να το κάνει.

Ωστόσο, η... τροπή της σχέσης αυτής δεν φαίνεται να είναι ευχάριστη καθώς νέο ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO αναφέρει πως μετά την δημοσιοποίηση της και την έκταση που πήρε το θέμα οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως έχουν χωρίσει.

Απλώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, παίρνουν μια απόσταση και αποφεύγουν να κυκλοφορούν μαζί στα μέρη όπου μπορεί να τους δουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή ο φωτογραφικός φακός.

Οι δυο τους, ωστόσο, να σημειωθεί πως έχουν θεαθεί αρκετές φορές σε ρεστοράν του Χαλανδρίου, αλλά και σε ερημική παραλία στο Σούνιο. Επίσης, είναι πάνω από μια οι φορές που έχουν αποδράσει στην Εύβοια χωρίς κανένας να τους πάρει χαμπάρι.

TAGS