Νικηφόρος: Σε σχέση με πρώην σύντροφο του Σάκη Κατσούλη από το Survivor;

Όλη η αλήθεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικηφόρος: Σε σχέση με πρώην σύντροφο του Σάκη Κατσούλη από το Survivor;

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και θέλουν τον Νικηφόρο να διατηρεί σχέση με γνωστό πρόσωπο της ελληνικής showbiz και πρώην σύντροφο του Σάκη Κατσούλη. Ποια είναι όμως η αλήθεια για την μεταξύ τους σχέση;

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο τραγουδιστής και το μοντέλο έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό και δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον, ενώ πραγματοποίησαν και ταξίδι στην Ρόδο.

Αυτή είναι η πρώην του Κατσούλη πως λένε πως έχει σχέση με τον Νικηφόρο

Ο λόγος για την Έλλη Γελεβεσάκη, με την οποία επικοινώνησε η δημοσιογράφος Νίκη Κώστου της Real News και διέψευσε ότι διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή.

«Δεν ισχύει ότι είμαστε ζευγάρι με τον Νικηφόρο. Είμαστε φίλοι! Είμαστε μια παρέα έξι ατόμων, που είμαστε καλοί φίλοι και βρισκόμαστε συνέχεια. Από αυτή την παρέα το μοναδικό ζευγάρι είναι η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι. Είμαι μόνη μου εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε στην εφημερίδα η Έλλη Γελεβεσάκη.

Νικηφόρος Γελεβεσάκη σχέση

Φήμες ήθελαν τον Νικηφόρο σε σχέση και με την Λάουρα Νάργες

Οι φήμες που τη ήθελαν σε σχέση με έναν γνωστό και πολύ γοητευτικό τραγουδιστή, όλο και φούντωναν πριν λίγο διάστημα. Ο λόγος φυσικά για τον Νικηφόρο, με τον οποίο, παρόλο που δεν ήθελαν να αποκαλύψουν τίποτα, έδειχναν να είναι πιο κοντά από ποτέ. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, τους «τσάκωσε», στις κοινές διακοπές τους στη Ρόδο.

«Είμαστε φίλοι με τη Λάουρα Νάργες. Έχουμε κάνει ένα όμορφο παρεάκι και περνάμε υπέροχα. Χαίρομαι που βρήκα μια καινούργια φίλη και είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα που νομίζω ότι θα κρατήσει αυτό. Γελάμε με τα δημοσιεύματα για τη σχέση μας. Ακόμη και οι φίλοι με ρωτούν αν ισχύουν... Τελευταία φορά που ερωτεύτηκα ήταν το 2013. Ήταν μια σοβαρή σχέση που είχα πέσει στα πατώματα», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο τραγουδιστής για τη μεταξύ τους σχέση.

Και ενώ ακόμα δεν είχαν επιβεβαιωθεί τίποτα για τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στη Λάουρα Νάργες και τον Νικηφόρο, οι δύο καλοί φίλοι είχαν απολαύσει τις διακοπές τους στα Δωδεκάνησα.

Λάουρα Νάργες Νικηφόρος σχέση