Έτσι είναι σήμερα η "Σάσα" από την σειρά Dolce Vita - Αγνώριστη

Θα την αναγνωρίζατε σίγουρα στο δρόμο, ωστόσο ο χρόνος περνάει γρήγορα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτσι είναι σήμερα η

Την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα την αγαπήσαμε περισσότερο μέσα από το ρόλο της στη σειρά Dolce Vita, από όπου και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Η τηλεοπτική Σάσα είναι ένας από τους χαρακτήρες που δύσκολα θα ξεχαστεί, λόγω του απίστευτου χαρακτήρα της, ενώ οι ατάκες που πετούσε έχουν γίνει viral και κυκλοφορούν μέχρι και σήμερα.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα, έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο στην παράσταση "Η Τρισεύγενη" το 1969. Δούλεψε για πολλά χρόνια στη Μέδουσα στο πλευρό του Γιώργου Μαρίνου. Στην "Νεράιδα" συνεργάστηκε με τον Δάκη, τον Φίλιππο Νικολάου και τον Αντώνη Καλογιάννη.

Το 1983 στην ΕΡΤ στο σόου "Πράματα και Θάματα" έκανε μουσικά επιθεωρησιακά σκετς, μαζί με την Πωλίνα και τη Σόφη Ζαννίνου. Ακολούθησαν μερικοί πρωταγωνιστικοί ρόλοι και κάποιες guest εμφανίσεις σε επιτυχημένες σειρές (Οι τρεις Χάριτες και Εμείς και Εμείς).

Έγινε ευρέως γνωστή και καθιερώθηκε με τον ρόλο της Σάσας Παπαδήμα μέσα από την σειρά Ντόλτσε Βίτα. Έπειτα ακολούθησαν πολλοί πρωταγωνιστικοί ρόλο όπου την σεζόν 2003 - 2004 ήρθε η μεγάλη επιτυχία. Συνεργάστηκε με την Ελένη Ράντου, την Ράνια Σχίζα και τον Σάκη Μπουλά στην σειρά Σαββατογεννημένες ερμηνεύοντας τον ρόλο της Καίτης Τόνγκα.

Που είναι και τι κάνει σήμερα η Κατιάνα Μπαλανίκα η τηλεοπτική Σάσα του Dolce Vita

Τελευταία συνεργασία της Κατιάνας Μπαλανίκ στην τηλεόραση ήταν το 2009 στην σειρά Εργαζόμενη γυναίκα. Από το έτος εκείνο αποφάσισε να ασχοληθεί μόνο με το θέατρο. Το 2019 έπαιξε στο θέατρο Ήβη και στην παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του", ωστόσο αποχώρησε λόγω προβλήματος με την υγεία της, Από εκείνη την περίοδο δεν την έχουμε δει κάπου, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Σε προσωπικό επίπεδο, η ηθοποιός έχει αποκτήσει από τον γιο της και μια εγγονή, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία, αφού έχει πάρει και το όνομα της.

Έτσι είναι σήμερα η Κατιάνα Μπαλανίκα η 'Σάσα' από την σειρά Dolce Vita