«Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το οριεντάλ! Τα προσόντα της είναι άλλα...»

Απίστευτα "καρφιά" για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το οριεντάλ! Τα προσόντα της είναι άλλα...»

Ο Βαγγέλης Περρής, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και σχολίασε μερικά από τα πιο hot τηλεοπτικά πρόσωπα. Ανάμεσα τους και η Ιωάννα Μαλέσκου που δεν δίστασε να την αδειάσει για τα "προσόντα" που πλασάρει στον αέρα του ΣΚΑΙ.

«Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, όπως πάντα, ο Βαγγέλης Περρής δήλωσε τα εξής: «Τη θυμόμαστε ως Μενεγάκη της Κρήτης. Μια χαρά. Η ομάδα είναι νέα, ανανεωμένη, όλοι έφυγαν με τον… καλύτερο τρόπο, με αγκαλιές, φιλιά, εκτίμηση πάνω απ’ όλα. Είναι αυτές οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται στις εκπομπές, που κάνουν δεσμούς αίματος και μετά δεν θες να εγκαταλείψεις τον άνθρωπο… #not», ανέφερε αρχικά.

Όσα είπε ο Περρής για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Εγώ έχω ένα θέμα με το πλασάρισμα της Ιωάννας Μαλέσκου. Δηλαδή, νομίζω ότι τα προσόντα της είναι άλλα από αυτά που πλασάρονται και από το κανάλι και από την ίδια. Αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα, ας το λύσουν. Απλώς νομίζω είναι κρίμα να πηγαίνει στράφι και η εμπειρία και η πιθανή λάμψη», είπε και συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση «Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό χαρτί της Ιωάννας;»....«Το οριεντάλ. Το οριεντάλ. Ήταν μια στιγμή πάρα πολύ sexy».

Κι άλλος συνεργάτης της Μαλέσκου εκτός Love it

Δεν έχουν τέλος οι απώλειες από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, μιας και πριν από λίγο με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και ο Μάνος Μαγιάτης ανακοίνωσε πως δεν βρίσκεται στην εκπομπή του ΣΚΑΪ από τη νέα σεζόν.

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο Μάνος Μαγιάτης εξήγησε πως δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή ενώ τόνισε πως σύντομα θα έχει νέα για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Στην ανάρτησή του μάλιστα άφησε και μερικές αιχμές για κάποιους που προσπάθησαν να τον περιορίσουν.

«Τhrowback στα story μου λοιπόν και «σαν σήμερα», ένα χρόνο πριν έκανα μια νέα αρχή!

Με αφορμή τις ευχές σας, απο χθες, για «καλή αρχή» και «καλή σεζόν», θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα συμμετέχω στην εκπομπή @loveitskaitv.gr στον @skaitv.gr , στην εκπομπή που έδωσα, όσο κ εαν προσπάθησαν για το αντίθετο…

Γιατί εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα!

Προχωραμε … και μετατρέπουμε κάθε τέλος σε μία νέα αρχή.

Το κεφάλι ψηλά και κλείνω την πόρτα με χαμόγελο.

Γιατί σίγουρα μας περιμένουν άλλα, καλύτερα, που μόνο όταν κλείσουμε έναν κύκλο, τα συναντάμε!

Θα σας έχω νεακια μου, σύντομα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάνος Μαγιάτης στη λεζάντα της ανάρτησής του.