Eξελίξεις με την υγεία του Νίκου Οικονομόπουλου

Όλα τα νεότερα για την κατάσταση του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eξελίξεις με την υγεία του Νίκου Οικονομόπουλου

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κορωνοϊό. Ο τραγουδιστής παρουσίασε επιπλοκές και ειδικότερα πνευμονολογικά προβλήματα και εισήχθη για νοσηλεία σε απλή κλίνη covid.

Σήμερα ωστόσο γύρισε στο σπίτι του, όπως ανάφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην πρωινή εκπομπή Καλοκαίρι Not. Μάλιστα, είναι καλύτερα στην υγεία του.

Όσα δήλωνε ο Νίκος Οικονομόπουλος για τον κορωνοϊό λίγους μήνες πριν νοσηλευτεί

"Θα κοινωνούσα ακόμα κι αν ο προηγούμενος είχε την χειρότερη αρρώστια" είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Οικονομόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε. Ο τραγουδιστής μίλησε για την πίστη του, αλλά και για τον κορωνοϊό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρυθμό 949 ο Νίκος Οικονομόπουλος, εξέφρασε την άποψη του για την πίστη στο Θεό, τη Θεία Κοινωνία και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τις εκκλησίες.

Ειδικότερα ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό, με τον ίδιο να αναφέρεται στο πόσο πιστεύει στον Θεό. Ο ίδιος είπε ακόμα ότι τον Χριστό τον "παίρνεις μέσα σου" και από την Θεία Κοινωνία και ο ίδιος δεν θα σταματούσε να κοινωνεί.

«Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη και αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός… Ποια είναι η χειρότερη κολλητική ασθένεια; Και αυτή να είχε, εγώ θα κοινωνούσα. Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν.

Ο κορωνοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει», είπε αρχικά.

«Πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδώσω και στον κόσμο, δεν θέλω να πείσω κάποιον. υπάρχουν πολλοί που έχουν ανάγκη, που θέλουν να πάνε στην εκκλησία να ανάψουν ένα κερί. Άλλα πράγματα όμως μπορούσαν να συμβούν. Δεν υπάρχει λύση ας πούμε για τον Χριστό; Αν ρωτάς εμένα αν θα πήγαινα να κοινωνούσα, το λέω και δημόσια να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα».