Αυτή είναι η νέα γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου

«Καυτό» όνομα στον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή είναι η νέα γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου

Η Πόπη Τσαπανίδου αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μιας και θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, και ο σταθμός έχει ήδη βρει τη δημοσιογράφο που θα πάρει τη θέση στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει μακροχρόνια εμπειρία στην τηλεόραση και στα δελτία ειδήσεων, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η δημοσιογράφος που θα βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου αντί της Πόπης Τσαπανίδου

Ο λόγος για την Κάτια Μακρή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, θα κάνει τον σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η Κάτια Μακρή είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Χατζηνικολάου πριν από κάποια χρόνια, στο δελτίο ειδήσεων του Star ενώ όλα δείχνουν πως η συμφωνία με τον ΑΝΤ1 έχει ήδη κλείσει.

Κάτια Μακρή ΑΝΤ1

Ποια είναι η Κάτια Μακρή

Η Κάτια Μακρή είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος. Σπούδασε ευρωπαϊκή ιστορία, είναι απόφοιτη του Εθνικού Ωδείου Αθηνών στην κλασική κιθάρα και μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Είναι παντρεμένη από το 2005 με τον δημοσιογράφο Παναγή Γαλιατσάτο.

Το 1991 ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα “Έθνος” και στη συνέχεια στην εφημερίδα “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”. Το 2009 ξεκίνησε τη συνεργασία της με την εφημερίδα “Real News”. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, κάλυψε πολλά και σημαντικά θέματα στο εξωτερικό, όπως τους δύο πολέμους στη Γιουγκοσλαβία, τη δίκη Οτσαλάν, τους σεισμούς της Τουρκίας. Από το 2000 έχει ενταχθεί στο πολιτικό ρεπορτάζ.

Το 2003 ξεκίνησε καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο “Flash” στη συνέχεια στον “Αlpha 9,89”, στον “Real Fm” και από το 2019 και πάλι στον Alpha Αlpha 9,89. Από το 2001 έως το 2002 συνεργάστηκε με την εκπομπή “Φάκελοι” του Αλέξη Παπαχελά στο Mega. Το 2007 εντάχθηκε στο δυναμικό του Alter ως σχολιάστρια, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Το 2012-13 παρουσίασε στον Αlpha την εκπομπή “Δημοσκόπηση”. Τα τελευταία χρόνια είναι σχολιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων του Star.

Από τις 7 Σεπτέμβρη του 2020, η Κάτια Μακρή παρουσίαζε (Δευτέρα έως Παρασκευή) το ανανεωμένο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star στις 15:00. Έχει αρθρογραφήσει σε πολλά μηνιαία και εβδομαδιαία περιοδικά.

Η Κάτια Μακρή έχει γεννηθεί στις 25 Ιουνίου.