Αγγελική Νικολούλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την μεταγραφή της στο Mega

«Όλα θέλω να τα βλέπω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική Νικολούλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την μεταγραφή της στο Mega

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του Mega για την έναρξη της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη, η έμπειρη παρουσιάστρια θέλησε να στείλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώτο της μήνυμα στους τηλεθεατές της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προγράμματα του σταθμού που θα βλέπει φέτος, ενώ έστειλε τη θετικής της ενέργεια σε όλους τους συναδέλφους της.

Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη για το Mega

«Γειά σας! Εδώ είμαστε στο Mega! Στο νέο και γεμάτο πρόγραμμά μας, οι ώρες του τηλεθεατή θα έχουν ενδιαφέρουν. Τι θα βλέπω εγώ στο κανάλι μας; Όλα θέλω να τα βλέπω να έχω μία γενική εικόνα να ενημερώνομαι. Επιλέγω τον Νίκο Ευαγγελάτο, γιατί ξέρει να καλύπτει καλά την επικαιρότητα. Θέλω να δω και τις ανθρώπινες ιστορίες της Δώρας Αναγνωστοπούλου.

Να στείλω τη θετική μου ενέργεια στους συναδέλφους, και στα κορίτσια, τις παρουσιάστριες που έχουν κερδίσει με τον αγώνα τους και τη δουλειά τους, την αγάπη σας. Ελένη, Ελεονώρα, Μαρία, Σίσσυ, Σμαράγδα, Κατερίνα, Δανάη», είπε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αγγελική Νικολούλη.

Το νέο τρέιλερ του Φως στο Τούνελ

Η Αγγελική Νικολούλη έκανε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα για τα καλά καθώς την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να την δούμε μέσα από την συχνότητα του Mega με την εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Μάλιστα, αυτή ήταν και η ανακοίνωση του σταθμού για την Αγγελική Νικολούλη: "Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της.

Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες."

Η Αγγελική Νικολούλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το τρέιλερ της εκπομπής της.