Στο νοσοκομείο η Βάνα Μπάρμπα

Ποια η κατάστασή της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Βάνα Μπάρμπα

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως βιώνει η Βάνα Μπάρμπα, η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να ανακοινώσει στους διαδκτυακούς της φίλους πως χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (22/8) στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει μία παράσταση, ωστόσο εκεί είχε ένα ατύχημα.

Θυμίζουμε πως τον προηγούμενο καιρό, η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος με τις υποστηρικτικές δηλώσεις που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα

«Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή.. δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.. Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση.. Προμηθέας δεσμώτης. ..με ενθουσιασμό το χειροκρότημα.. και μετά ένα αστείο γλίστρημα και...να το. το κακό.. πολλαπλά. Κατάγματα.. και τώρα εγχείρηση.. θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο αργούς και τώρα τον κ Βουγιουκλάκη.. και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα....κακό καλοκαίρι δύσκολο....πάμε παρακάτω.. έχει ο θεός...

Nα μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαραστάθηκαν οι κουμπάροι μου Στρατός Σοφια ..και ο φίλος μου Παρις Αμοργιανος....τους ταλαιπώρησε τόσο...αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Χρήστο που πήγε και μας έφερε.. ο Έλληνας έχει φιλότιμο.. μέσα του. αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν...», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Βάνα Μπάρμπα νοσοκομείο

"Έχω παρεξηγηθεί στο κομμάτι αυτό. Δεν είναι δυνατόν εγώ σαν γυναίκα να μην υποστηρίζω γυναίκες"

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης και από τότε έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων! Η Βάνα Μπάρμπα ήταν μια από τους λίγους που μέσα από αποκλειστική της συνέντευξη στο περιοδικό YOU είχε ταχθεί υπέρ του ηθοποιού και όπως καταλαβαίνετε πολλοί έπεσαν πάνω της να την φάνε.

Μια μέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου, λοιπόν, η ηθοποιός μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει την θέση της για της τότε δηλώσεις.

«Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι, γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

Αυτό που σιχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω, είναι οι “τηλεδίκες” μέσα από τα ΜΜΕ. Πραγματικά νιώθω ανακούφιση. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει, θα είναι η απόλυτα σωστή. Εγώ αυτό έλεγα πάντα από την αρχή. Σε κανέναν δεν αρέσει μεγάλοι καλλιτέχνες να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις. Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Για αυτό πραγματικά δηλώνω την ανακούφισή μου, γιατί μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να λύνει τα θέματα. Έχω παρεξηγηθεί στο κομμάτι αυτό. Δεν είναι δυνατόν εγώ σαν γυναίκα να μην υποστηρίζω γυναίκες, οι οποίες έχουν υποστεί τα έσχατα. Εγώ φωνάζω από την πρώτη στιγμή να φανεί στο δικαστήριο και όχι ο καθένας μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.