Θρήνος για τον Γιώργο Ρους

Πολύ δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Γιώργο Ρους

Πολύ δύσκολες περνάει ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Ρους, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Ο τραγουδιστής, που πριν από λίγο καιρό έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά, θέλησε να αποχαιρετήσει τη μαμά του με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει την απέραντη θλίψη του για τον χαμό της.

Η ανάρτηση του Γιώργου Ρους

«Εχθές το απόγευμα έφυγε η μητέρα μας. Έφυγε ήσυχα, ειρηνικά με χάρη. Ήταν για εμάς μάνα, ήταν "φίλη", ήταν η μάγισσούλα μας. Μεγαλώσαμε μαζί. Έζησε όμορφα, αντισυμβατικά, με αγάπη, δίνοντας μας τόσα πολλά.

Θα μας λείψεις μητέρα. Ήταν νωρίς. Είχαμε τόσα να κάνουμε παρέα. Ήταν νωρίς. Μας λείπεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του.

Γιώργο Ρους θρήνος

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Γιώργο Ρους

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Τον Οκτώβριο του 2009 κέρδισε στον πρώτο διαγωνισμό της μουσικής πλατφόρμας Jumping Fish με το τραγούδι «Εξαιρέσεις». Στις 14 Ιουνίου 2010 το τραγούδι ανακηρύχθηκε τραγούδι της χρονιάς, έχοντας ξεπεράσει τις 35.000 ραδιοφωνικές μεταδόσεις σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, δίνοντας του μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες, του 2010 και παράλληλα το αντίστοιχο βραβείο Mad "Track of the Year" στα Mad Video Music Awards.

Τον Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του από την Archangel Music στο οποίο εμπεριεχόταν το «Εξαιρέσεις» καθώς και το δεύτερο single «Μαριονέτες». Τον Φεβρουάριο του 2011 κυκλοφόρησε το single «Ιδιαίτερη Σχέση», ως τραγούδι τίτλων, για την ταινίας του Νίκου Ζαπατίνα Μιά φορά και ένα μωρό με πρωταγωνιστές τους Πέτρο Φιλιππίδη και Σάκη Μπουλά. Τον Ιούνιο του 2014 έγραψε μουσική σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη για το τραγούδι «Ένα φιλί» που ερμηνεύει η Χάρις Αλεξίου, και που κυκλοφόρησε από τη Heaven.

Το 2016 συμμετείχε ως συνθέτης και στιχουργός στο άλμπουμ του Γιάννη Κοτσιρα «Ψεύτης Καιρός», με το τραγούδι «Και θέλω εσένα». Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το single Λουλούδι του δρόμου, και τον Μαρτιο του 2017 κυκλοφόρησε το δεύτερο του άλμπουμ με τίτλο Rous II.

 Γνωστός τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά