Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια Νομικού - Η ανάρτηση της Δούκισσας

Τα τρυφερά λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια Νομικού - Η ανάρτηση της Δούκισσας

Τα γενέθλια του είχε χθες 23/8 ο μπαμπάς της Δούκισσας Νομικού, με την οικογένεια του να είναι από τα πρώτα άτομα που του ευχήθηκαν. Ο Νίκος Νομικός που έγινε 68 ετών, γιόρτασε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η κόρη του μάλιστα, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με πίνακα του μπαμπά της και τα λόγια της είναι πολύ τρυφερά.

«ΣΑΓΑΠΩ ΜΠΑΜΠΑ
Χρόνια πολλά. Στείλτε μου τις ευχές σας, θα του τις μεταφέρω και θα χαρεί πολύ Αλήθεια, ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι του», έγραψε χαρακτηριστικά, λίγες ημέρες μετά το δώρο που της έκανε η πεθερά της.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τον μπαμπά της

Η συγκινητική ανάρτηση από τις διακοπές της

Η Δούκισσα Νομικού αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί του πατέρα της στην Σχοινούσα, καθώς βρίσκεται με την αγαπημένη της οικογένεια. Δείτε επίσης την τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα καθώς ποσταρε ένα αισιόδοξο κείμενο σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ελλάδα.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήρθαμε με τα παιδιά στο νησί του μπαμπά μου, το νησί που μεγάλωσα με τον αδερφό μου. Στην όμορφη Σχοινούσα.

Όσο ωραίο είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην πατρίδα σου, τόσο τρομακτικό είναι να τη βλέπεις να χάνεται και μαζί της οι κόποι σου, οι αναμνήσεις σου να γίνονται στάχτη. Ας προστατέψουμε τα σπίτια και την πατρίδα όλων. Ας προστατέψουμε τη γη μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Και στα παιδιά των παιδιών μας. Υπάρχει ελπίδα. Μέσα στην τόση θλίψη, συγκινήθηκα όταν είδα όλο τον κόσμο να συσπειρώνεται για να συνεισφέρει. Αγάπη. Ανθρωπιά. Αλληλεγγύη. Όταν είμαστε ενωμένοι καταφέρνουμε θαύματα, γιατί να είμαστε «απέναντι»; Σας στέλνω όλη μου την αγάπη».