Στον ανακριτή η πρώην παίκτρια του GNTM που συνελήφθη με ναρκωτικά

Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στον ανακριτή η πρώην παίκτρια του GNTM που συνελήφθη με ναρκωτικά

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (24/8) η πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία συνελήφθη στη Γλυφάδα με 30 γραμμάρια κοκαΐνης στην κατοχή της. Η ίδια αρνείται όλες τις κατηγορίες και οι δικηγόροι της στηρίζουν την υπερασπιστική της γραμμή.

Μάλιστα, το μοντέλο έλαβε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί.

Ο δικηγόρος του μοντέλου, δήλωσε στο protothema.gr:

«Δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η συγκεκριμένη εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι' αυτό τον λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, ότι θα καταστραφεί η ζωή της, ότι θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια. Δηλώνουμε λοιπόν ότι θα αποδειχθεί από τη διαδικασία ότι είναι αθώα και θα γίνουν και συγκεκριμένες πραγματογνωμοσύνες αν το αυτοκίνητο έχει διαρρηχθεί ή όχι».

Οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου του GNTM μετά τη σύλληψή του

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί έπειτα από την είδηση πως πρώην παίκτρια η οποία είχε περάσει από τις οντισιόν του GNTM, συνελήφθη με κοκαΐνη στην Γλυφάδα. Μάλιστα, η 31χρονη ετοιμάζεται να δώσει την δική της εκδοχή για το πως βρέθηκαν τα 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αμάξι της.

Μάλιστα, η Ασφάλεια περιμένει ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση προκειμένου να προστεθεί στην δικογραφία. Αυτό είναι, τα αποτελέσματα από το κινητό τηλέφωνο του μοντέλου μάρκας Samsung S20 ώστε να δουν μέχρι που πρόκειται να φτάσουν οι έρευνες.

Μοντέλο κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει φαίνεται πως οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για δουλειά ατομική. Από την άλλη η Α. Μ. δηλώνει άγνοια για την προέλευση της κοκαΐνης.

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της 31χρονης καθώς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. ευελπιστεί ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και πως θα αποδειχθεί ότι δεν έχει σχέση με όσα της προσάπτουν. Η μητέρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η κόρη μου είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και ούτε κατά διάνοια θα έμπαινε στη διαδικασία να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις».