«Είναι αθώα, της την έχουν στήσει» - Ξέσπασε η μητέρα του μοντέλου από το GNTM που συνελήφθη με κοκαΐνη

Έξαλλη με τη σύλληψη της κόρης της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι αθώα, της την έχουν στήσει» - Ξέσπασε η μητέρα του μοντέλου από το GNTM που συνελήφθη με κοκαΐνη

Σε παγίδα αποδίδει τη σύλληψή του, το μοντέλο του GNTM που βρέθηκε με 33 φιξάκια κοκαΐνης στη Γλυφάδα, ενώ από τη μεριά της, η μητέρα της ξέσπασε στην εκπομπή Live News ξεκαθαρίζοντας πως η κόρη της είναι αθώα και πως αυτή η ιστορία έχει επηρεάσει πολύ την οικογένειά της.

Οι δηλώσεις του μοντέλου του GNTM

«Η Α. είναι αθώα, της την έχουν στήσει. Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της. Είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και ούτε κατά διάνοια θα έμπαινε στη διαδικασία να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις. Η κόρη μου κατηγορείται, δεν έχει κριθεί ένοχη. Όμως όπως παρουσιάζεται το θέμα, φαίνεται σα να έχει διαπράξει όσα την προσάπτουν», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του μοντέλου.

Μέσω του δικηγόρου της, η ίδια ισχυρίζεται ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές. «Όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν που έλεγαν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, το παιδί της και η ίδια

Δεν είναι η πρώτη φορά που το 30χρονο μοντέλο απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά ριάλιτι.

«Έκανα πάρα πολύ μικρή οικογένεια, ξεκίνησα στα 19μου ερασιτεχνικά αλλά μετά σταμάτησα για να μεγαλώσω το παιδί μου

Η καριέρα της άρχισε το 2011 όταν έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς και κέρδισε τίτλο.

«Έχω συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα της μόδας και μ’ αρέσει να με ντύνουν …».

Στον ανακριτή το μοντέλο

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (24/8) η πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία συνελήφθη στη Γλυφάδα με 30 γραμμάρια κοκαΐνης στην κατοχή της. Η ίδια αρνείται όλες τις κατηγορίες και οι δικηγόροι της στηρίζουν την υπερασπιστική της γραμμή.

Μάλιστα, το μοντέλο έλαβε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί.

Ο δικηγόρος του μοντέλου, δήλωσε στο protothema.gr:

«Δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η συγκεκριμένη εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι' αυτό τον λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, ότι θα καταστραφεί η ζωή της, ότι θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια. Δηλώνουμε λοιπόν ότι θα αποδειχθεί από τη διαδικασία ότι είναι αθώα και θα γίνουν και συγκεκριμένες πραγματογνωμοσύνες αν το αυτοκίνητο έχει διαρρηχθεί ή όχι».