Η συγκινητική ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη για τον πατέρα του

«Δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να σε φτάσω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η συγκινητική ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη για τον πατέρα του

Με μία ανάρτηση που έκανε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο του πατέρα ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του.

Μπορεί ο νικητής του Survivor 4 να απολαμβάνει τις διακοπές του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάει την οικογένειά του.

Η ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη για τον πατέρα του

«”Father…daughter first love and son first hero”

Σήμερα έχει γενέθλια ο άνθρωπος που μου δίδαξε το τι σημαίνει το να είσαι άντρας αλλα και τι είναι να είσαι παλικάρι,κύριος,λεβέντης αλλά και νοικοκύρης.

Ο άνθρωπος που πάντα όταν με μάλωνε σε κάθε μου βλακεία και σκανταλιά (που δεν ήταν και λίγες να ξέρετε…) εβλεπά τον πόνο του και τον θυμάμαι να λέει… “λυπάμε αλλά καλύτερα να κλαις και να στεναχωριέσαι εσύ τώρα πάρα εγώ αύριο”!!

Και ΝΑΙ ο Πατέρας μου δεν ήταν ποτέ political correct,δεν ήταν ποτέ διπλωμάτης αλλά ας πούμε και τι ήταν για να είμαστε δίκαιοι… Ήταν πάντα εκεί να μας κρατάει δεμένους και όταν δεν ήταν γιατί έπρεπε να λείπει, ήταν για να μην μας λείψει τίποτα…

Ο άνθρωπος που θυμάμαι ακόμα την “απειλή” του… “Μη και τυχών με πάρει η μάνα σας τηλέφωνο…”

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να σε φτάσω αλλά θα το προσπαθώ κάθε μέρα…δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σε ευχαριστήσω ποτέ για όσα μου έχεις χαρίσει αλλά επίσης θα το προσπαθώ κάθε μέρα!!

Χρονιά πολλά Μπαμπά και σε ευχαριστώ προκαταβολικά για ακόμα μια χρονιά που η ευχή που θα κάνεις σβήνοντας τα κεράκια θα να είναι για εμάς…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

"Άδειασμα" Κατσούλη για πρώην Survivor συμπαίκτες του - «Δεν με έχουν κάνει καν add στο Instagram»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι συνάντησε στην Μύκονο τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη - μετά τις διακοπές τους σε χλιδάτο ξενοδοχείο στο Πήλιο - και την συνέντευξη τους πρόβαλε η εκπομπή Καλοκαίρι Not. Οι δυο τους απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, ενώ ο νικητής του Survivor 4, "άδειασε" και μερικούς πρώην συμπαίκτες του.

Αρχικά αναφέρθηκαν στην σχέση τους με τον Σάκη να αναφέρει: «Δεν φοβάμαι να πω κάτι. Το αν είμαστε ζευγάρι είναι άλλο κομμάτι. Το ότι την αγαπάω είναι αληθινό».

Στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης, είχε πολλά παράπονα από τους συμπαίκτες του που τον «έκραζαν» στο παιχνίδι και στο τέλος δεν του είπαν συγχαρητήρια.

«Δεν έχει έρθει κανείς μπροστά μου να μου πει ότι έκαναν λάθος, δεν πειράζει, καλή καρδιά. Οι περισσότεροι δεν με έχουν κάνει καν add στο Instagram, να στείλουν ένα μήνυμα για συγχαρητήρια» είπε.