Φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη με μαγιό - Το σώμα του στα 49

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη με μαγιό - Το σώμα του στα 49

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πέρα από το τραγούδι που λατρεύει μεγάλη του αγάπη είναι επίσης και η θάλασσα στην οποία φροντίζει να πηγαίνει αρκετά συχνά είτε είναι ημέρα είτε είναι τις ώρες της νύχτας.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να πάει για βραδινό μπάνιο σε παραλία των νότιων προαστίων της Αττικής. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: « Θάλασσα, Νότια προάστια τη νύχτα… #MAZW».

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως από μικρό παιδί είναι πολύ κοντά στην εκκλησία καθώς του δίνει δύναμη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Φόρεσε μαγιό εν μέσω χιονιά και πήγε για μπάνιο στη θάλασσα

Το θερμόμετρο έδειχνε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και το χιόνι να ήταν πυκνό σε όλη την Αθήνα, ωστόσο, ο Γιώργος Μαζωνάκης φόρεσε το μαγιό του και πήγε να κάνει μπάνιο στην θάλασσα.

Τι και αν χιόνιζε και το κρύο ήταν αφόρητο, ο τραγουδιστής το απόλαυσε και ανέβασε μάλιστα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδειχνε πολύ ενθουσιασμένος από την στιγμή, παρόλο που δεν βρισκόταν σε ένα απόλυτα χιονισμένο τοπίο για να παίξει χιονοπόλεμο.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1972 στην Νίκαια του Πειραιά, όπου και μεγάλωσε . Δεν είναι το μόνο παιδί της οικογένειας, καθώς έχει και δύο αδερφές τις οποίες αγαπά πολύ. Από παιδί αγαπούσε πολύ το τραγούδι.

Μεγάλωσε ακούγοντας με την οικογένειά του κλασικά λαϊκά τραγούδια και τραγουδιστές όπως ο Στράτος Διονυσίου, η Μαρινέλλα, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος κ.ά. αλλά άκουγε και ξένη μουσική, κυρίως ροκ . Δεν ήταν παρά μόνο δεκαπέντε ετών όταν αποφάσισε πως και επαγγελματικά θέλει να ασχοληθεί με ό, τι αγαπάει περισσότερο να κάνει, δηλαδή το τραγούδι.

Γιώργος Μαζωνάκης instagram

Για πρώτη φορά τραγούδησε σε ένα μαγαζί στη γειτονιά του τη Νίκαια, που λεγόταν «Μουσικό Ρετιρέ» και στη συνέχεια ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά σε μπουζούκια της Πάτρας.

Εκεί είναι που η τύχη του χαμογελάει. Σε αυτό το μαγαζί τον ανακάλυψαν άνθρωποι που δούλευαν για την δισκογραφική εταιρία Polygram και του πρότειναν να συνεργαστεί μαζί τους. Τα πράγματα από τότε κύλησαν ομαλά και σχετικά γρήγορα.

Ηχογραφεί τον πρώτο προσωπικό του δίσκο ο οποίος κυκλοφόρησε το 1993 με τον τίτλο «Μεσάνυχτα και κάτι». Η πορεία του δίσκου έδειξε θετικά δείγματα για την μετέπειτα πορεία του νέου τραγουδιστή και το 1994 κυκλοφόρησε ο πολύ πετυχημένος δίσκος με τίτλο «Με τα μάτια να το λες» και έτσι ξεκίνησε η μεγάλην επιτυχία του.