Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ξεσπά ο Πέτρος Ίμβριος: «Όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι...»

Όλα όσα ανέφερε

Ξεσπά ο Πέτρος Ίμβριος: «Όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι...»
News 25.08.2021 12:55
Από Ίρις Βίλα

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην κάμερα «Καλοκαίρι #not» και μέσα σε όλα εξέφρασε την δική του άποψη για το κίνημα #metoo το οποίο αποτελεί ένα φλέγον ζήτημα. Επιπλέον, μίλησε και για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Πέτρου Ίμβριου

«Αν έβρισκα κάποιον ο οποίος θα προσπαθούσε να βάλει φωτιά στο διπλανό δάσος, δεν ξέρω τι θα έκανα.

Όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί. Βέβαια θα μου πεις ναι, μην είσαι ηλίθιος, μπορεί να σκεφτόταν ότι αν το έλεγε τότε θα υπήρχε πρόβλημα. Εγώ πιστεύω ότι η δικαιοσύνη πρέπει να βρει ακριβώς τι έχει συμβεί στην κάθε μία περίπτωση. Όπως δεν συμφωνώ με την παραγραφή, Τι σημαίνει; Κάποια κοπέλα την βίασαν πριν από 20 χρόνια και λέει έχει παραγραφεί. Τι σημαίνει αυτό;

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ή να μην κάνει το εμβόλιο. Εγώ αρνητής του εμβολίου δεν υπήρξα ποτέ, υπήρξα όμως σκεπτικιστής του εμβολίου. Δεν σου κρύβω ότι είχα κλείσει μια φορά ραντεβού για να κάνω το εμβόλιο και το ανέβαλα. Τελικά έκανα και τις δύο δόσεις. Δόξα τω Θεώ, ουρά δεν έβγαλα… Πρέπει όμως να μην μας κλείνουν τα μαγαζιά, να μην μας κάνουν ρατσιστές. Τι σημαίνει μαγαζί εμβολιασμένων; Δηλαδή οι άλλοι τι είναι; Λεπροί;».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Νοt»

Οι δηλώσεις του Πέτρου Ίμβριου για τους χωρισμούς του

«Σαφώς και με μένουν πράγματα και στον χαρακτήρα μας και στην ψυχή μας, μαθαίνεις, προσπαθούμε να αποφύγουμε λάθη που έχουμε κάνει στο παρελθόν και σαφώς πιστεύω ότι σε έναν χωρισμό και οι δύο κάνουν λάθη. Εγώ δίνω ευκαιρίες μέσα στο πρόβλημα και προσπαθώ, δίνω πολλές ευκαιρίες. Είδα αρκετές διαφορές στο δεύτερο γάμου γιατί υπήρχαν και δύο παιδιά.

Πρώτα είναι τα παιδιά μου και μετά εγώ. Εγώ και τις δύο φορές βίωσα δύσκολα τον χωρισμό. Και τις δύο φορές ήταν πολύ δύσκολο. Το πρώτο μου διαζύγιο, παρόλο που ήταν κοινή συναινέσει, δηλαδή τα βάλαμε κάτω και τα είπαμε ότι δεν τραβάει και έχουμε προβλήματα σε όλους τους τομείς, με στεναχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά.

Τη δεύτερη φορά υπήρξαν άλλα προβλήματα γιατί όπως είπαμε υπήρχαν τα παιδιά και έπρεπε να λύσουμε τα τεχνικά και τα λειτουργικά και δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο πατέρας του σαββατοκύριακου. Αυτό ήταν μέσα στις συζητήσεις που κάναμε με την πρώην σύζυγό μου, ότι πρώτα βλέπουμε τα παιδιά, να είναι και η ψυχούλα τους και μετά τι θα κάνουμε εμείς.

Στα πατώματα δεν έχω πέσει ποτέ, αλλά έχω ζήσει στιγμές περίεργες, δηλαδή να νιώθω ότι τρελαίνομαι γιατί τα είχα βάλει όλα σε ένα δρόμο και μετά κάτι μου τα χάλασε αυτά», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Ίμβριος.

Πέτρος Ίμβριος Ναταλία Γερμανού χωρισμός

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού: Η δήλωση για την σχέση της με τον Πέτρο Ίμβριο που θα συζητηθεί! (Βίντεο)

Ναταλία Γερμανού: Δεν μπορεί να ξεχάσει τον Πέτρο Ίμβριο! (Βίντεο)

Share