7+1 Έλληνες που πριν κάνουν το "μπαμ" στην τηλεόραση έπαιξαν σε video clip

Συμμετείχαν σε τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
7+1 Έλληνες που πριν κάνουν το

Έχουμε μάθει και αγαπήσει αρκετούς ανθρώπους, που βρίσκονται σήμερα στην ελληνική showbiz, αλλά νωρίτερα είχαν εμφανιστεί σε διάφορες στιγμές, όπου φυσικά είχαν περάσει απαρατήρητοι. Συγκεκριμένα, είχαν πρωταγωνιστήσει σε video clip.

Τους θυμόμαστε σε παραγωγές της δεκαετίας του 1990 και του 2000, όπου τότε φυσικά δεν τους προσέξαμε, αλλά... σκαλίζοντας μάλλον καταλαβαίνουμε και από πού ξεκίνησαν, τη στιγμή που άλλοι έχουν... περήφανη καταγωγή.

Απόστολος Γκλέτσος – Διδυμότειχο Blues

Το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τους στίχους του οποίου εμπνεύστηκε ο Γιάννης Μπαχ Σπυρόπουλος, από τις αληθινές εμπειρίες του τραγουδοποιού στον στρατό, έγινε η πρώτη μεγάλη επιτυχία της σόλο καριέρας του. Το τραγούδησε το 1991 μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και ο Νίκος Σούλης το οπτικοποίησε σε ένα video clip που έκανε τον στρατό να μοιάζει με θρίλερ στα παιδικά 90s μάτια μου. Κύριο πρόσωπο ανάμεσα στους φαντάρους που εμφανίζονται στο video clip, ο Απόστολος Γκλέτσος. Το μεγάλο μπαμ για τον νεαρό τότε ηθοποιό θα έρθει έναν χρόνο αργότερα με τη συμμετοχή του στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Τμήμα Ηθών».

Δείτε τους υπόλοιπους 7 στο Athensmagazine.gr