Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οι πρώτες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με την ανανεωμένη ομάδα της στο Mega

Έτοιμοι για την πρεμιέρα

Οι πρώτες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με την ανανεωμένη ομάδα της στο Mega
News 25.08.2021 15:08
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι έτοιμη να επιστρέψει σε λίγο καιρό, αυτή τη φορά από νέα τηλεοπτική στέγη και το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της, ανυπομονούν για το νέο ξεκίνημά τους στο Mega.

Ήδη έχει γίνει γνωστό το όνομα της εκπομπής καθώς και η ώρα προβολής της και έτσι, η παρουσιάστρια, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό, τις πρώτες φωτογραφίες με τους συνεργάτες της.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος θα έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Ελένη Βουλγαράκη και φυσικά τον αγαπημένο της φίλο και κουμπάρο, Παύλο Σταματόπουλο. Νέα προσθήκη στην ομάδα, ο Νίκος Συρίγος.

Ανάμεσα στους συνεργάτες της φαίνεται και ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα έχει ένα κομμάτι στην εκπομπή. Το μόνο σίγουρο είναι πως περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τη νέα προσπάθεια της παρουσιάστριας στο «Μεγάλο Κανάλι».

Οι φωτογραφίες της ομάδας της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega

«Εδώ στην προετοιμασία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου "έκλεψε" το πιο δυνατό χαρτί της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά

Η νέα τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς θα φέρει πολλές αλλαγές αλλά και πολλά "φρέσκα" πρόσωπα τα οποία θα μπουν στην καθημερινότητά μας. Ένα πρόσωπο από τα πολλά τα οποία επέλεξαν στην νέα τηλεοπτική σεζόν να αλλάξουν στέγη είναι κι εκείνο το οποίο αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου αφού πρώτα αποχώρησε από την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι".

Ο λόγος είναι για τον Φίλιππο Ιωάννου ο οποίος διαχειριζόταν το λογαριασμό στο Instagram ενώ ο ίδιος θα αναλάβει τα social media της Σίσσυς Χρηστίδου. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μετά από Καινούργιου - Χρηστίδου αποχώρησε και άλλο πρόσωπο από το OPEN

Αφήνει την Σίσσυ Χρηστίδου και πάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Share