Βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου χωρίς ίχνος ρετούς - Έτσι είναι το σώμα της μετά τη γέννα

Στη Μύκονο με τον σύζυγό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου χωρίς ίχνος ρετούς - Έτσι είναι το σώμα της μετά τη γέννα

Τι κι αν έφερε στον κόσμο την κορούλα της πριν από λίγο καιρό, η Αθηνά Οικονομάκου έχει καταφέρει να επαναφέρει το σώμα της σε μεγάλο βαθμό μετά την εγκυμοσύνη της. Τρανή απόδειξη, το βίντεο που κυκλοφόρησε από την παραλία, στην οποία φαίνεται η ηθοποιός χωρίς καθόλου ρετούς.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του Mykonos Live TV, την απαθανάτισε στην παραλία μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Όπως θα διαπιστώσετε, η Αθηνά Οικονομάκου έχει καταφέρει να διατηρήσει φοβερές τις αναλογίες της μετά από δύο γέννες και η εικόνα που βλέπουμε δεν διαφέρει και τόσο από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου από τη Μύκονο

Παπαρατσικές αρετουσάριστες φωτογραφίες της Αθήνας Οικονομάκου 2,5 μήνες μετά την γεννά

Για διακοπές στο νησί που γεννήθηκε και άνθησε ο έρωτάς τους, τη Μύκονο, βρέθηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, με τον φακό του You να τους συναντάει στην παραλία Λία. Έχουν περάσει 8 χρόνια από τη μέρα που γνωρίστηκαν, μία επέτειο γνωριμίας που γιόρτασαν σε κλειστό κύκλο την περασμένη εβδομάδα, κάνοντας αναδρομή σε όσα άλλαξαν στη ζωή τους μέσα σε αυτό το διάστημα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency/Νίκος Ζώτος

Χαρακτηριστικό είναι πως παντρεύτηκαν τρεις φορές: η πρώτη στις Μαλδίβες, τον Νοέμβριο του 2017, ακολούθησε ο πολιτικός γάμος στο Γύθειο και τον Οκτώβρη του 2018 ενώθηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους έχουν αποκτήσει πλέον τα δύο τους παιδιά, ο 3 ετών Μάξιμος και η 3 μηνών Sienna - Ηλέκτρα, αλλά πάντα βρίσκουν χρόνο για να περάσουν μόνοι τους. Tην περασμένη Κυριακή συγκεκριμένα έκαναν τις βουτιές τους, για περίπου τρεις ώρες, χαλάρωσαν και γέμισαν τις μπαταρίες τους μακριά από άγχη και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οικονονάκου Μιχόπουλος παραλία

Περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα έχουν οι επέτειοι για το ζευγάρι, αφού γιορτάζουν κάθε μέρα τον έρωτά τους. «Σ' αγαπάω και σ' ευχαριστώ για όλα», έχει αναφέρει μεταξύ άλλων η ηθοποιός σε μία δημόσια εκδήλωση αγάπης για τον σύζυγό της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τον εκθειάζει και δείχνει τον θαυμασμό της, με πιο πρόσφατη αφορμή τα γενέθλιά του στις αρχές του μήνα.

Ο αγαπημένος της τρόπος γυμναστικής της Αθηνάς Οικονομάκου

αρετουσάριστες φωτογραφίες της Αθήνας Οικονομάκου 2,5 μήνες μετά την γεννά

Αν και γέννησε μόλις πρόσφατα πάντως, η Αθηνά Οικονομάκου άφησε άφωνους τους πάντες στην παραλία με το κορμί της, καθώς δεν της έμεινε ούτε... ραγάδα. «Είχα πάρει γύρω στα 17 κιλά, 18 ίσως το τελευταίο διάστημα. Έχω χάσει ήδη τα 8. Η κοιλιά μου μάζεψε αμέσως μόνη της», δήλωνε στα μέσα Ιουνίου, λίγες μέρες αφότου γέννησε, έκτοτε όμως έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Τα αγαθά κόποις κτώνται βέβαια. Η ηθοποιός επανήλθε σε φόρμα κάνοντας SUP (Standup Paddleboarding), δηλώνει φανατική του αθλήματος και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα μέσω Instagram, στα οποία κάνει κουπί πάνω στη σανίδα και πετάει απ' τη χαρά της.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα με 1,50 ευρώ