Πόπη Τσαπανίδου: Κυκλοφόρησε το trailer για το κεντρικό δελτίο του Open

Έτοιμη για το νέο της επαγγελματικό βήμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πόπη Τσαπανίδου: Κυκλοφόρησε το trailer για το κεντρικό δελτίο του Open

Έτοιμη για το νέο της επαγγελματικό βήμα φαίνεται πως είναι η Πόπη Τσαπανίδου η οποία από τη Δευτέρα (30/8) θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer για το δελτίο ειδήσεων με την έμπειρη δημοσιογράφο να είναι ντυμένη στα ροζ και να προσκαλεί το τηλεοπτικό κοινό να την ακολουθήσει στο νέο της βήμα.

«Το OPEN καλωσορίζει στην τηλεοπτική του οικογένεια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού.

Από το μάχιμο ελεύθερο ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις ανταποκρίσεις στα πολεμικά μέτωπα, έως τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δώσει πάντα στίγμα εγκυρότητας, ήθους, ποιότητας και ανθρωπιάς», αναφέρει η ανακοίνωση του Open.

Το trailer για το δελτίο ειδήσεων του Open με την Πόπη Τσαπανίδου

Ποια παίρνει τη θέση της Πόπης Τσαπανίδου στον ΑΝΤ1

Η Πόπη Τσαπανίδου αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μιας και θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, και ο σταθμός έχει ήδη βρει τη δημοσιογράφο που θα πάρει τη θέση στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει μακροχρόνια εμπειρία στην τηλεόραση και στα δελτία ειδήσεων, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο λόγος για την Κάτια Μακρή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, θα κάνει τον σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η Κάτια Μακρή είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Χατζηνικολάου πριν από κάποια χρόνια, στο δελτίο ειδήσεων του Star ενώ όλα δείχνουν πως η συμφωνία με τον ΑΝΤ1 έχει ήδη κλείσει.

Κάτια Μακρή ΑΝΤ1