Συγκίνησε η Δούκισσα Νομικού - Η ανάρτηση με τα παιδιά της αγκαλιασμένα

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Δούκισσα Νομικού - Η ανάρτηση με τα παιδιά της αγκαλιασμένα

Μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού, στην οποία φωτογραφίζει τα δύο παιδιά της αγκαλιασμένα στις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία πρόσφατα ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο που παρακολούθησε να συμβαίνει ανάμεσα στον μικρό Σάββα και τη μικρή Αναστασία.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της

«Αυτή η αγκαλιά. Ο Σάββας πήρε το πρωί αγκαλιά την Αναστασία και της είπε “Σαγαπώ Αναστασία” και η Αναστασία απάντησε “Κι εσύ” εννοώντας και εγώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού παιδιά

Η συγκινητική ανάρτηση από τις διακοπές της

Η Δούκισσα Νομικού αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί του πατέρα της στην Σχοινούσα, καθώς βρίσκεται με την αγαπημένη της οικογένεια. Δείτε επίσης την τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα καθώς ποσταρε ένα αισιόδοξο κείμενο σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ελλάδα.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήρθαμε με τα παιδιά στο νησί του μπαμπά μου, το νησί που μεγάλωσα με τον αδερφό μου. Στην όμορφη Σχοινούσα.

Όσο ωραίο είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην πατρίδα σου, τόσο τρομακτικό είναι να τη βλέπεις να χάνεται και μαζί της οι κόποι σου, οι αναμνήσεις σου να γίνονται στάχτη. Ας προστατέψουμε τα σπίτια και την πατρίδα όλων. Ας προστατέψουμε τη γη μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Και στα παιδιά των παιδιών μας. Υπάρχει ελπίδα. Μέσα στην τόση θλίψη, συγκινήθηκα όταν είδα όλο τον κόσμο να συσπειρώνεται για να συνεισφέρει. Αγάπη. Ανθρωπιά. Αλληλεγγύη. Όταν είμαστε ενωμένοι καταφέρνουμε θαύματα, γιατί να είμαστε «απέναντι»; Σας στέλνω όλη μου την αγάπη».