Τρελά ερωτευμένη η Ειρήνη Κολιδά - Το «καυτό» φιλί με τον σύντροφό της

Αναστάτωσε τα social media με τη φωτογραφία της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένη η Ειρήνη Κολιδά - Το «καυτό» φιλί με τον σύντροφό της

Λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της στη Φάρμα, η Ειρήνη Κολιδά φαίνεται πως έχει κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή της και έχει βρει νέο σύντροφο. Οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δε φοβούνται να το αποκαλύψουν και στα social media.

Η πανέμορφη γυμνάστρια έχει κάνει μία παύση στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτσι απολαμβάνει τις διακοπές της με τον αγαπημένο της καθώς και με το παιδί της.

Στην νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε στην αγκαλιά του αγαπημένου της στην παραλία ενώ τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έπεσαν βροχή.

Η ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά

Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα η Ειρήνη Κολιδά

«Είναι μέσα πρόγραμμα κάποια πράγματα, όσο περνάνε τα χρόνια να αλλάζουν. Δεν νιώθω ότι έχω λόγο κάποιο λόγο να φανώ παραπάνω. Δεν μου αρέσει να βγάζω έξω την εμφάνισή μου. Νομίζω σε έναν άνθρωπο μετράει πιο πολύ ο χαρακτήρας και η ψυχή.

Κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο, είπα θέλω να βγω. Άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω από τη Φάρμα, γιατί μου έλειπε πολύ το παιδί μου. Κατέληγα να σκέφτομαι πόσο καιρό έχω περάσει χώρια από αυτό. Με τρέλαινε η ιδέα. Θα μπορούσα να διεκδικήσω το έπαθλο, αλλά εις γνώση μου έφυγα.

Σκέφτομαι με το συναίσθημα και είχα φτάσει στο τέλμα μου. Εν μέρει το ήξερα ότι θα λείψει. Δεν ένιωθα ότι θέλω παραπάνω, ξεκίνησα να μην περνάω καλά. Το σκεφτόμουν δυο εβδομάδες πριν.».