Γέννησε η Ρένα Μόρφη

Πολύ ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γέννησε η Ρένα Μόρφη

Πάρα πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την Ρένα Μόρφη και τον αγαπημένο της σύζυγο, Ορέστη Φαληρέα, μιας και πριν από λίγο, μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, έγινε γνωστό πως έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να κρατήσει την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έχει κάνει γενικά με τη σχέση και τον γάμο του.

Η Ρένα Μόρφη, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της σύζυγο: «Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν.

Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δεν θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική».

Ποιος είναι ο σύζυγος της Ρένας Μόρφη

Ο Ορέστης Φαληρέας, ίδρυσε μαζί με τον αδερφό του, Λύσσανδρο, το αγαπημένο συγκρότημα Imam Baildi.

Η ιδέα των πειραματισμών με remixes ελληνικών τραγουδιών από τις δεκαετίες του ’40, του ’50 και του ’60 έγιναν πραγματικότητα κάτω από τον μανδύα των Imam Baildi το 2007.

Και ενώ η Ρένα Μόρφη έκανε σόλο καριέρα ως Σούλη Ανατολή, ήταν το 2010 όταν έγινε μέλος των Imam Baildi ως βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος. «Η συνεργασία προέκυψε από ερωτική απογοήτευση. Αφού είχε ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Φοίβο Δεληβοριά, χτύπησε το τηλέφωνο. Τα παιδιά ήθελαν πολύ άμεσα μία τραγουδίστρια» είχε αναφέρει στη συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό 93,2 σχεδόν έναν χρόνο πριν. Τελικά, όλα για κάποιον λόγο γίνονται.