Θυμάστε τον τρελογιατρό της Βλαχάκη στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης; Έτσι είναι σήμερα

Πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θυμάστε τον τρελογιατρό της Βλαχάκη στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης; Έτσι είναι σήμερα

Αξέχαστος παραμένει ο τρελογιατρός που επισκέφθηκε η Ελένη Βλαχάκη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης. Οι μοναδικές του ατάκες και ο τρόπος που κινούταν έχει γράψει ιστορία και δεν είχε αργήσει να γίνει viral.

Ως επιστήμων, κάνει μια βαθιά τομή στην επιστημονική θεώρηση της ψυχανάλυσης, με το να λέει το αντίθετο απ' αυτό που λένε οι άλλοι. Ως άνθρωπος όμως, περνάει το δράμα του. (Γραβάτα πίσω απ' τον ώμο, και) «Κρατήστε το μίτο... Ω! Γκαμπριέλα. Ω! Ti voglio bene assaiii... Γκαμπρι-ε-λα...», ήταν η πιο απίστευτη ατάκα του.

Δείτε όμως και ποιοι ηθοποιοί του Κωνσταντίνου και Ελένης, έχουν φύγει από τη ζωή. Για κάποιους δεν το γνωρίζαμε.

Από τότε που πρωταγωνίστησε στην σειρά έχουν περάσει πολλά χρόνια και συγκεκριμένα 21. Μετά από εκείνη την περίοδο, ο ηθοποιός έχει παίξει σε πολύ επιτυχημένες σειρές που σημείωναν πολύ υψηλή τηλεθέαση, όπως για παράδειγμα τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" και το "Νησί". Έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα media, αφού είναι άνθρωπος που κρατάει την προσωπική του ζωή εκτός τηλεόρασης.

Μετά από αρκετό καιρό εκτός, ο Στέλιος Μάινας επιστρέφει στην τηλεόραση. Σε μια σειρά μάλιστα που είναι βασισμένη σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ και δεν είναι άλλη από το “Καρτ Ποστάλ” που θα προβληθεί στην ΕΡΤ.

Πως είναι σήμερα ο τρελογιατρός από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης

Σπάνιες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις του σε θέατρα ή εκδηλώσεις. Πιο πρόσφατη ήταν αυτή το 2020 μαζί με την σύζυγό του.

Στέλιος Μάινας πως είναι σήμερα

Λίγα λόγια για τον Στέλιο Μάινα

Γεννήθηκε στην Ερμούπολη Σύρου την 1 Οκτωβρίου 1957 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (ξενοδοχειακές σπουδές) και αργότερα τελείωσε τη Δραματική Σχολή Βεάκη το 1982.Στα μετέπειτα χρόνια, εργάστηκε ως ηθοποιός σε πολλά από τα κεντρικά και περιφερειακά Θέατρα της Αθήνας και της επαρχίας. Έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Οι Μεν Και Οι Δεν» και την ταινία «Βαλκανιζατέρ».

Το 2015 κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ρόλο του στην ταινία «Τετάρτη 04:45».Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Κάτια Σπερελάκη με την οποία έχει ένα γιο, τον Ιωσήφ (Σήφη). Κατοικεί στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας.

Ο Στέλιος Μάινας έκανε το 2010 την πρώτη του συγγραφική απόπειρα με το βιβλίο «Τα φαινόμενα απατούν», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Πρόκειται για μια συλλογή διηγημάτων και κειμένων, κάποια από τα οποία έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό Homme.