Αυτή είναι η ψυχολογία του μοντέλου του GNTM που συνελήφθη με ναρκωτικά στη Γλυφάδα

Έχει δηλώσει ότι απειλούσαν τη ζωή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή είναι η ψυχολογία του μοντέλου του GNTM που συνελήφθη με ναρκωτικά στη Γλυφάδα

Ενώπιον της 24ης τακτικής ανακρίτριας πρόκειται να βρεθεί σήμερα (26/8) το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, που συνελήφθη με ποσότητα κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της στη Γλυφάδα και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο δικηγόρος της 31χρονης μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και εξήγησε ποια είναι η ψυχολογία της εντολέως του.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του μοντέλου

«Περιμένουμε να εξεταστούν οι μάρτυρες υπεράσπισης της εντολέως μου, μέχρι τότε η ανάκριση θα καθυστερήσει δύο ώρες. Ήταν να ξεκινήσει στις 11, αλλά τώρα θα ξεκινήσει μετά τις 12 και καταλαβαίνετε ότι θα είναι μια μακρά διαδικασία. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε την κατηγορία, έχουμε όμως ξαναπεί ότι είναι κατασκευασμένη. Οι περισσότερες εξελίξεις θα αποδειχτούν μέσα στην ανάκριση.

Η εντολέας μου έχει δηλώσει ότι απειλούσαν τη ζωή της. Η ψυχολογία της είναι ενός κατηγορουμένου που περιμένει τη δικαίωσή του, όταν θα έρθει η στιγμή της απολογίας. Θα τα πει στην ανακρίτρια. Δηλώνει αθώα και είναι αθώα. Ούτε ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και δεν είχε ούτε οικονομική ανάγκη να κάνει αυτή την κίνηση. Θα φανούν όλα στην απολογία» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Είναι αθώα, της την έχουν στήσει»

Σε παγίδα αποδίδει τη σύλληψή του, το μοντέλο του GNTM που βρέθηκε με 33 φιξάκια κοκαΐνης στη Γλυφάδα, ενώ από τη μεριά της, η μητέρα της ξέσπασε στην εκπομπή Live News ξεκαθαρίζοντας πως η κόρη της είναι αθώα και πως αυτή η ιστορία έχει επηρεάσει πολύ την οικογένειά της.

«Η Α. είναι αθώα, της την έχουν στήσει. Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της. Είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και ούτε κατά διάνοια θα έμπαινε στη διαδικασία να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις. Η κόρη μου κατηγορείται, δεν έχει κριθεί ένοχη. Όμως όπως παρουσιάζεται το θέμα, φαίνεται σα να έχει διαπράξει όσα την προσάπτουν», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του μοντέλου.

Μέσω του δικηγόρου της, η ίδια ισχυρίζεται ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές. «Όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν που έλεγαν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, το παιδί της και η ίδια

Δεν είναι η πρώτη φορά που το 30χρονο μοντέλο απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά ριάλιτι.

«Έκανα πάρα πολύ μικρή οικογένεια, ξεκίνησα στα 19μου ερασιτεχνικά αλλά μετά σταμάτησα για να μεγαλώσω το παιδί μου

Η καριέρα της άρχισε το 2011 όταν έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς και κέρδισε τίτλο.

«Έχω συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα της μόδας και μ’ αρέσει να με ντύνουν …».