Πίσω στην δουλειά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Η αποκάλυψη για τo νέο της επαγγελματικό βήμα

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πίσω στην δουλειά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Η αποκάλυψη για τo νέο της επαγγελματικό βήμα

Πίσω στην δουλειά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι καλοκαιρινές της διακοπές έλαβαν τέλος και η ίδια είναι έτοιμη για τα νέα της βήματα.

Για δεύτερη χρονιά, η όμορφη παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο δυναμικό του ALPHA, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αναφορικά με το τι πρόκειται να κάνει.

Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, η Ηλιάνα βρέθηκε σε τηλεοπτικά γυρίσματα, με την ίδια να μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία από την επιστροφή στη δουλειά.

Πίσω στην δουλειά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο έγραψε: “Δεύτερη μέρα στη δουλειά. Ντυμένη πια” με αφορμή μια γυμνή της φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις.

Πίσω στην δουλειά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έφυγε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πάει στη νέα εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και πρόκειται να παρουσιάσει την εκπομπή "Κάτι Ξαναψήνεται". Στο τρέιλερ μάλιστα που κυκλοφόρησε, η παρουσιάστρια αφαιρεί το στέμμα και το λαμπερό φόρεμά της, φοράει την ποδιά της και μπαίνει στην κουζίνα. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά “Οι πιο “νόστιμες” αναμετρήσεις έρχονται στον ΣΚΑΪ”.

Οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται πίσω από τις κάμερες έχουν ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog στο Youweekly.gr οδεύουν προς τις τέλος, αφού πρέπει να ξεκινήσουν και επίσημα τα γυρίσματα. Σημαντικό ρόλο μάλιστα θα έχει και αυτός του αφηγητή, για αυτό και ψάχνουν πρόσωπα με χαρακτηριστική φωνή αλλά και χιουμοριστική διάθεση.

Στα γραφεία του ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου μέσα από το κανάλι του Φαλήρου, έχει γίνει πρόταση και σε γνωστό τηλεοπτικό - ραδιοφωνικό πρόσωπο και όχι μόνο. Ωστόσο, πιο κοντά στο να κλείσει η συνεργασία είναι ο άνθρωπος που έχουμε δει και στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο οποίος βέβαια δεν είχε... καλή κατάληξη μιας και αποχώρησε πρόωρα λόγω διαφωνιών που είχε με την παραγωγή.

Ο λόγος για τον Χάρη Τζωρτζάτο! Όπως μαθαίνω στα άτομα της παραγωγής άρεσε πολύ το δοκιμαστικό του και είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια.