Παρουσιάστρια του Game of Chefs η Ντορέττα Παπαδημητρίου - Η ανακοίνωση του σταθμού

«Δυναμική, ταλαντούχα, με χιούμορ και ατάκα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παρουσιάστρια του Game of Chefs η Ντορέττα Παπαδημητρίου - Η ανακοίνωση του σταθμού

Με μια επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση του νέου reality, Game of Chefs.

Η ανακοίνωση του σταθμού για την Ντορέττα Παπαδημητρίου και το Game of Chefs

«Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έρχεται στον ΑΝΤ1 με… γαστρονομικές διαθέσεις! Εισβάλλει στην κουζίνα του Game Of Chefs και αναλαμβάνει την παρουσίαση του πιο ανατρεπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

Δυναμική, ταλαντούχα, με χιούμορ και ατάκα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα ρίξει το αλατοπίπερο στη συνταγή επιτυχίας του «Game Of Chefs».

Μέσα από έναν ιδιαίτερο ρόλο που θα εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα δίνει τη στήριξη και τη θετική της ενέργεια στους συμμετέχοντες στη μάχη για την ανάδειξη του επόμενου κορυφαίου σεφ που θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μαζί με τους τρεις καταξιωμένους σεφ, Άγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έρχεται για να μας ανοίξει την… όρεξη για μαγειρικές περιπέτειες.

Μια σκληρή μαγειρική διαδρομή ξεκινά! Παρουσιάστρια, κριτές και διαγωνιζόμενοι σε ετοιμότητα!

Εκεί που τελειώνουν τα άλλα παιχνίδια μαγειρικής, αρχίζει το Game Of Chefs! Το Game Of Chefs έρχεται στο καινούριο πρόγραμμα του ANT1».

Ντορέττα Παπαδημητρίου θα παρουσιάσει το game of chefs

Η κίνηση ματ του ΑΝΤ1 για το Game of Chefs

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν με τη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να σταματήσει τον ανταγωνισμό. Μάλιστα, σε λίγο καιρό αναμένεται να «χτυπήσει» και με το νέο του μαγειρικό ριάλιτι, το Game of Chefs, το οποίο θα απειλήσει την κυριαρχία του MasterChef.

To εν λόγω ριάλιτι πρόκειται να είναι ένα από τα πιο δυνατά προγράμματα του σταθμού του Αμαρουσίου και έτσι οι ιθύνοντές του θέλουν να το εκμεταλλευτούν και με το παραπάνω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, ο ΑΝΤ1 εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προγραμματίσει το «Game of Chefs» καθημερινά στις 20.00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, για να «προλάβει» τον ανταγωνισμό. Στην περίπτωση αυτή, η καθημερινή σειρά «Ήλιος», που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν, θα μετατεθεί νωρίτερα στην απογευματινή ζώνη όπου και το STAR θα «χτυπήσει» με πρωτότυπη δραματική σειρά.

Game of Chefs ώρα προβολής