Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λέντζας μετά από ατύχημα

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λέντζας μετά από ατύχημα

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Γιώργος Λέντζας, έπειτε από ένα ατύχημα που είχε σε ένα ταξίδι του στην Αύστρια. Ο παρουσιαστής έκανε την αποκάλυψη μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έπεσε από το ποδηλάτο και αμέσως χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου και έκανε τρία ράμματα. Με μερικές φωτογραφίες και βίντεο, ο Γιώργος Λέντζας αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός, ενώ ατύχημα είχε και ο Στέλιος Καλαθάς.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λέντζα για το ατύχημα

Στην λεζάντα μάλιστα έγραψε: «Ride, crash, get stitches, then ride some more, complaining about the stitches. Trip update: Υποθέτω οι θεοί των ταξιδιών με καταράστηκαν επειδή σταμάτησα να αγοράζω μαγνητάκια ψυγείου.

Πλέον στις συζητήσεις για την πανδημία στο Facebook, θα μπορώ να μιλάω και για το εθνικό σύστημα υγείας της Αυστρίας. Αφήνω την χώρα ξέροντας τί γεύση έχει το χώμα και με τρία ράμματα ενθύμιο, αντί για μαγνητάκι. Ευχαριστώ τους γιατρούς».

Ποιος είναι ο Γιώργος Λέντζας

O Γιώργος Λέντζας (Θεσσαλονίκη, 17 Ιουνίου 1990) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, παρουσιαστής, σκηνοθέτης και τηλεοπτικός παραγωγός. Έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταξιδιωτική εκπομπή World Party, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή Στο Δρόμο[4], μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη, για λογαριασμό του Alpha Tv.

To 2018 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 τον δεύτερο κύκλο του τηλεοπτικού ριάλιτι επιβίωσης Nomads, στο πλευρό του Σάββα Πούμπουρα. Από το 2019 μέχρι το 2020, υπήρξε ο παραγωγός, συνδημιουργός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ Football Stories, που μεταδόθηκε στον ΑΝΤ1.

Η εκπομπή κατάφερε να σημειώσει αξιοσημείωτη τηλεθέασηκάτι που οδήγησε σε νέα συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για την παραγωγή ενός ακόμη κύκλου 16 επεισοδίων. Λόγω κορονοϊού η εκπομπή δεν κατάφερε να ξεκινήσει ποτέ γυρίσματα, μιας και τα γήπεδα παραμένουν κλειστά για το κοινό, έτσι ο δεύτερος κύκλος μπήκε σε παύση. Αυτή τη χρονιά παρουσιάζει, για λογαριασμό της ΕΡΤ, το Μεγάλο Παιχνίδι, την ελληνική μεταφορά του sports quiz του BBC, A Question of Sports, που προβάλλεται εδώ και 50 χρόνια στην Αγγλία ανελλιπώς.