Νέα αρχή στη ζωή της Κατερίνας Καραβάτου μετά τον χωρισμό από τον Κρατερό Κατσούλη

Η ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα αρχή στη ζωή της Κατερίνας Καραβάτου μετά τον χωρισμό από τον Κρατερό Κατσούλη

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», έγραφε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη πριν από λίγες ημέρες.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2011 στο Δημαρχείο Φιλοθέης, έπειτα από 11 χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισε να χωρίσει. Έχοντας ζήσει έναν έναν όμορφο έρωτα και αποκτήσει δυο παιδιά, τον Αρίωνα και την Αέλια, πλέον προχωρούν ξεχωριστά στη ζωή τους. Βέβαια, όπως άλλωστε η ίδια η παρουσιάστρια έχει αναφέρει στην πρώτη συνέντευξη μετά την ανακοίνωση, πάντα θα τους ενώνουν τα παιδιά.

Η Κατερίνα Καραβάτου από την πλευρά της, μετά την αποχώρηση από το STAR και το συμβόλαιο της με το MEGA, ξεκινάει κάτι νέο στην προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια αναλαμβάνει τη ζωή του Σαββατοκύριακου - σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί - γυρνώντας οριστικά μια νέα σελίδα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από το κανάλι.

Στο mega η Κατερίνα Καραβάτου μετά τον χωρισμό με τον Κρατερό Κατσούλη

Προχώρησαν σε νέες σχέσεις μετά το χωρισμό Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης;

Τα διάφορα δημοσιεύματα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους είναι πολλά. Τώρα το περιοδικό CIAO αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως τόσο η Κατερίνα Καραβάτου, όσο και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν γυρίσει οριστική σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Στη ζωή τουλάχιστον τους ενός έχει μπει τρίτο πρόσωπο που τον ή την βοηθά να περνά ομορφότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αν λοιπόν το εν λόγω ρεπορτάζ του περιοδικού ισχύει, ο καιρός θα δείξει! Πάντως να σημειώσουμε πως και η παρουσιάστρια, αλλά και ο ηθοποιός είναι άνθρωποι που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ποτέ δεν έχουν δώσει τροφή για σχολιασμό. Η προστασία των παιδιών τους είναι και θα είναι πάνω από όλα.