Γυναικάρα στα 50 της η Υρώ Λούπη - Με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς

Βάζει κάτω και 20αρες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γυναικάρα στα 50 της η Υρώ Λούπη - Με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς

Τι κι αν έχει πατήσει πλέον τα 50, ο χρόνος δείχνει σαν να μην έχει περάσει λεπτό πάνω από την Υρώ Λούπη μιας και η αγαπημένη ηθοποιός εξακολουθεί να έχει μία φανταστική φρεσκάδα στο πρόσωπό της και ένα σώμα που μοιράζει εγκεφαλικά.

Η αγαπημένη ηθοποιός, λίγο μετά το τέλος του Έλα στη Θέση μου, της σειράς στην οποία συμμετείχε τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερό της χρόνο και να απολαύσει τις διακοπές της με αγαπημένα της πρόσωπα.

Έτσι, πριν από κάποιες μέρες, βρέθηκε στο μαγευτικό Καστελόριζο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία εκπληκτική φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της και μάλιστα, χωρίς ίχνος ρετούς.

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, το σώμα της είναι πραγματικά αψεγάδιαστο και η ηθοποιός κρατιέται σε φόρμα όλα αυτά τα χρόνια.

Η φωτογραφία της Υρώς Λούπη χωρίς ρετούς

Οι τρυφερές δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση για την Ηρώ Λούπη

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων ανέφερε:

Με την Υρώ ταιριάζουμε ως άνθρωποι. Κολλάμε. Επικοινωνούμε και περνάμε καλά τον χρόνο που είμαστε μαζί. Επίσης, με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Είναι πολύ βασικό ο άνθρωπός σου να σε τραβάει προς τα επάνω και να σε εξελίσσει. Είναι ένα πλάσμα χαρισματικό που σέβομαι, εκτιμώ, αγαπώ και θαυμάζω πολύ.

Το καλό είναι ότι έχουμε κοινή γραμμή και κοινή φιλοσοφία ζωής με την Υρώ. Κι αυτό είναι επίσης κάτι πολύ βασικό και γι’ αυτό δέσαμε τόσο πολύ. Ούτε από το δικό μου μυαλό, αλλά ούτε και από της σχέσης μου, περνάει ο γάμος.

Αυτό έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Έχω δει σχέσεις να καταστρέφονται όταν και οι δύο είναι στον ίδιο κλάδο, μάλλον λόγω του ανταγωνισμού. Δεν ξέρω κιόλας, τι να σου πω. Πάντως εμάς μας βοηθάει, από την άποψη ότι υπάρχει κατανόηση. Ξέρει τι πάει να πει δεκάωρο γύρισμα, για παράδειγμα. Ή το «φεύγουμε για περιοδεία» ή «έχω παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη», όπως κάνω τώρα με τον «Βαφτιστικό της Κυρίας». Δεν είναι απλό, ούτε εύκολο για κάποιον που έχει πλήρη άγνοια του δικού μας επαγγέλματος να δεχτεί κάτι τέτοιο.