Αντζελίνα: Πήρε 5,5 κιλά μετά την αποκάλυψη για τη "μάχη" που έδωσε για να παχύνει μετά το Bachelor

Είχε φτάσει να ζυγίζει 43 κιλά.... Στα πόσα έχει φτάσει τώρα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντζελίνα: Πήρε 5,5 κιλά μετά την αποκάλυψη για τη

"Μάχη" με τα κιλά έδωσε η πρώην παίκτρια του The Bachelor, Αντζελίνα Χαλντέντα. Όπως είχε αποκαλύψει μπαίνοντας στο παιχνίδι ήταν 50 κιλά, βγήκε ζυγίζοντας 63, ενώ μέσα σε μερικές ημέρες έχασε τα 20 με αποτέλεσμα η οικογένεια της να ανησυχεί για την υγεία της.

«Μπαίνοντας στο Bachelor ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63. Έχασα 20 και τις τελευταίες μέρες έχω πάρει 3 κιλά. Έπαιρνα μηνύματα «είσαι κόκκαλο», «δεν βλέπεσαι», «φάε κορίτσι μου»… Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται κι αυτοί άσχημα για μένα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα. Μίλησα με μία ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο της ανορεξίας, αλλά αν συνέχιζα έτσι», εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της με την εικόνα της να είναι εντελώς διαφορετική.

Πήρε 5,5 κιλά η Αντζελίνα Χαλντέντα και το ανακοίνωσε

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αντζελίνα Χαλντέντα ανακοίνωσε χαρούμενη πως κατάφερε να πάρει μέσα σε λίγες ημέρες 5,5 κιλά.

«Είμαι τόσο χαρούμενη και τόσο ευτυχισμένη... που μέσα σε τόσες λίγες ημέρςε κατάφερα και πήρα 5,5 - 5 κιλά... Δεν το έβαλα κάτω ποτέ!!! Δεν άκουσα κανέναν εξωτερικό παράγοντα! Το έκανα για ΕΜΕΝΑ και μόνο! Πλέον νιώθω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου!

Το μόνο που έχω να σας πως είναι να μην ακούτε κανέναν! Και να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε και πάνω από όλα να αγαπάτε τον εαυτό σας», έγραψε σε ανάρτηση και συγκίνησε.

Αντζελίνα Χαλντέντα Τhe Bachelor κιλά

Οι αποκαλύψεις για τα κιλά της που είχαν σοκάρει

Η μελαχρινή νεαρή, όπως είχε αποκαλύψει, μέσα στο παιχνίδι είχε πάρει 13 ολόκληρα κιλά. Πλέον όμως όχι μόνο έχει χάσει τα 13 που πήρε, έχασε επίσης αρκετά περισσότερα και έχει μείνει μισή. Συγκεκριμένα, κατάφερε να εξαφανίσει από πάνω της συν 4 περίπου κιλά και πλέον να ζυγίζει 46, λέγοντας πως τα κατάφερε έχοντας σταματήσει να έχει άγχος.

«Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια» έχει πει η 21χρονη «Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δε πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο instagram.

Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια διατροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. Τα 20 κιλά μετά το Bachelor δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.