Ναταλία Γερμανού: Αυτός ο άνδρας βρέθηκε στο πλευρό της στην γιορτή της

Υπέροχα στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Αυτός ο άνδρας βρέθηκε στο πλευρό της στην γιορτή της

Η Ναταλία Γερμανού είχε χθες (26/8) την ονομαστική της εορτή και έτσι αποφάσισε να την περάσει με λίγους φίλους και συνεργάτες και συγκεκριμένα, με την ομάδα της από το Καλύτερα δεν Γίνεται καθώς και τον αγαπημένο της φίλο και πλέον πρώην συνεργάτη, Κώστα Τσουρό.

Ο Κώστας Τσουρός αποχώρησε από το Καλύτερα δε Γίνεται στο τέλος της περασμένης σεζόν, ωστόσο οι σχέσεις του με την αγαπημένη παρουσιάστρια δεν είναι απλά καλές αλλά άριστες αφού οι δυο τους με τα χρόνια έχουν καταφέρει να χτίσουν μία πολύ δυνατή φιλία.

Έτσι, σύσσωμη η περσινή ομάδα του Καλύτερα δεν Γίνεται, μαζί με το νέο μέλος της, που θα πάρει την θέση του Κώστα Τσουρού, τον Δημήτρη Πανόπουλο, βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί για να γιορτάσει τη γιορτή της Ναταλίας Γερμανού καθώς και της συνονόματης της, Ναταλίας Αργυράκη.

Οι αναρτήσεις από τη γιορτή της Ναταλίας Γερμανού

Εβελίνα Νικόλιζα Ναταλία Γερμανού

Οι ευχές της στον Κώστα Τσουρό για το νέο του επαγγελματικό βήμα

Ο Κώστας Τσουρός αποχώρησε από το πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και το Καλύτερα δε Γίνεται στο τέλος της σεζόν και από τον Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στην νέα εκπομπή που θα αναλάβει η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega.

Ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του το trailer της νέας του εκπομπής και έτσι η Ναταλία Γερμανού του έστειλε τις ευχές της με ένα σχόλιο για καλή σεζόν.

Οι δύο παρουσιαστές έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και μάλιστα, ο Κώστας Τσουρός είχε ξεκαθαρίσει πως δε θα πήγαινε σε καμία περίπτωση σε ζώνη απέναντι από την Ναταλία Γερμανού.

«Αγάπη μου σκακιστή μου γόη μου. Καλή αρχή», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση του Κώστα Τσουρού η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού Κώστας Τσουρός

Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Να σας υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση του σταθμού:

"Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η Ελεονώρα Μελέτη θα εστιάζει σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας και τον σχολιασμό της. Μαζί της ο Κώστας Τσουρός.

Την παρέα του «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» συμπληρώνουν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας.

Ένα πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές που τα έχει όλα: χιούμορ, θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σχόλια, ενδιαφέρουσες στήλες, πρωτότυπες ιστορίες, απόψεις.

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την πιο ξεχωριστή… Καλημέρα.

«MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ»: Έρχεται τον Σεπτέμβριο.