Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη

Τι συνέβη με την κόρη τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη

Ευτυχισμένοι πολύ πρέπει να είναι οι γονείς της Παολίνας, Πάολα και Φώτης Ζογλοπίτης. Η 18χρονη έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα μέσα από ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, πέρασε δεύτερη στη σχολή πολιτικών επιστημών της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, στη νεοελληνική γλώσσα και τα αρχαία ελληνικά έγραψε πάνω από 18.

«Χρειαζόμαστε μια στιγμή σιγής. Τα καταφέραμε», έγραψε στο instastory της. Να σημειώσουμε πως το παρακάτω έγγραφο γράφει το αληθινό όνομα της Πάολα... το επίθετο της όμως ποιο είναι;

Η ανάρτηση της Παολίνας για τις πανελλήνιες

Παολίνα αποτελέσματα πανελληνίων

Κίνηση ανθρωπιάς από την Πάολα για τον εθελοντή πυροσβέστη, Βασίλη Φιλώρα

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με τον θάνατο του εθελοντή πυροσβέστη, Βασίλη Φιλώρα στις φωτιές στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της συζύγου του, με την Πάολα να προχωρά σε μια πολύ συγκινητική κίνηση.

Ο κόσμος τις τελευταίες ώρες προσπαθεί να βοηθήσει την γυναίκα του άτυχοι πυροσβέστη, καθώς άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά.

Έτσι, η Πάολα με τον Βασίλη Καρρά ανακοίνωσαν πως θα διαθέσουν μέρος των εσόδων από τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην οικογένεια του. Η αγαπημένη τραγουδίστρια προχώρησε στην εν λόγω ανακοίνωση, μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μετά τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στη χώρα μας και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι.

Έτσι λοιπόν μέρος της αμοιβής του Βασίλη Καρρά και της Πάολα από την αποψινή συναυλία στην Πάργα, θα δοθεί απευθείας αύριο στην οικογένεια του άτυχου εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα. Όλοι μαζί μπορούμε!».

Επίσης, ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει για τον εθελοντή πυροσβέστη:

«Παρακαλώ πολύ το αρμόδιο Υπουργείο, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για το νεκρό εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, είναι να δώσει με τη μορφή σύνταξης το ποσό τουλάχιστον των 1.000 ευρώ μηνιαίως στην οικογένειά του, για να μπορέσει αυτή η μητέρα να μεγαλώσει τα 3 παιδιά της.

Δεν θέλει σκέψη παραπάνω. Πρέπει να γίνει χθες».