Οικογενειακές ιστορίες: Η ανακοίνωση του ALPHA για τα νέα επεισόδια

Πότε θα είναι η πρεμιέρα;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οικογενειακές ιστορίες: Η ανακοίνωση του ALPHA για τα νέα επεισόδια

Οι «Οικογενειακές ιστορίες» είναι σίγουρα μια από τις τηλεοπτικές σειρές που έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία με το πέρασμα του χρόνου καθώς έχει αγαπηθεί αρκετά από τους τηλεθεατές. Έτσι ο ALPHA θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση σχετικά με το τι πρόκειται να ακολουθήσει αλλά και πότε θα επιστρέψει με νεότερα επεισόδια, καθημερινά στις 16:45.

Δείτε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τις «Οικογενειακές Ιστορίες»

Από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου οι «Οικογενειακές Ιστορίες», η σειρά που αγκάλιασαν οι τηλεθεατές για την αμεσότητά της, επιστρέφει στον Alpha με καινούργια επεισόδια, καθημερινά στις 16:45. Ιστορίες με τις οποίες έχουμε ταυτιστεί, ιστορίες της διπλανής πόρτας, ιστορίες που έχουμε ζήσει εμείς οι ίδιοι! Οι «Οικογενειακές Ιστορίες» επιστρέφουν στον Alpha κάνοντας τα απογεύματά μας ακόμη πιο οικεία, ακόμη πιο «οικογενειακά».

Βγαλμένες από την ίδια τη ζωή, προβάλλουν ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας με σενάρια που προκύπτουν από την επικαιρότητα και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Σχέσεις οικογενειακές, φιλικές, ερωτικές που δοκιμάζονται, καθημερινά προβλήματα που ψάχνουν λύσεις, ιστορίες που μας αγγίζουν. Οι «Οικογενειακές Ιστορίες» έρχονται με νέα επεισόδια γεμάτα συγκίνηση, αγωνία, ανατροπές. Γιατί οι «Οικογενειακές Ιστορίες» μας αφορούν όλους!

Μετά τις οικογενειακές ιστορίες έρχεται μια ακόμη σειρά - έκπληξη

Η νέα δραματική σειρά του Alpha «Σασμός» φαίνεται πως θα είναι πολλά υποσχόμενη καθώς είναι σίγουρο πως πρόκειται να ταράξει για τα καλά τα νερά της τηλεθέασης και όχι μόνο.

Έτσι από τις 6 Σεπτεμβρίου στις 21:00 πρόκειται να δούμε την σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση. Τι θα ακολουθήσει άραγε;

Η υπόθεση της νέας σειράς του ALPHA

Τι είναι ο Σασμός; Είναι το σιάξιμο, το φτιάξιμο. Μια βεντέτα διαρκεί και με κάποιο τρόπο πρέπει να τελειώσει. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι που μπορεί αυτό να συμβεί. Αλήθεια μπορεί να τελειώσει και με έρωτα; Αυτό είναι ένα ερώτημα, το οποίο θα απαντηθεί μέσα από τη σειρά του Alpha, «Σασμός», η οποία θα προβληθεί από την ερχόμενη σαιζόν.

Η υπερπαραγωγή με γυρίσματα στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα. Από τη βεντέτα στη συμφιλίωση και τον έρωτα, ενώ ένα νέο σίριαλ ετοιμάζει και ο Ανδρέας Γεωργίου για το Mega.

Η νέα σειρά του Alpha θα γυριστεί σε φυσικό περιβάλλον στην Κρήτη – εκεί όπου χτίζονται οι βεντέτες , εκεί όπου τελειώνουν οι βεντέτες- και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Μυλοπόταμο, Ψηλορείτη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, με τις προδιαγραφές μιας κινηματογραφικής ταινίας. Ο κορμός θα είναι το επιτυχημένο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός». Το σενάριο «χτίζεται» ήδη γιατί είναι διαφορετικές οι προϋποθέσεις για ένα σήριαλ από ένα μυθιστόρημα. Θα υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις και εκπλήξεις, οι οποίες θα αποκαλυφθούν στον χρόνο τους.

«Υπερπαραγωγή» χαρακτηρίζει ο συγγραφέας τη σειρά, «στα χέρια έμπειρων ανθρώπων του καναλιού. Θα λειτουργήσει όπως λειτουργεί το προζύμι. Κόβω ένα μικρό κομμάτι βγαίνει μια μεγάλη φουρνιά και σα το ζεστό ψωμάκι που μοσχοβολάει όλος ο τόπος. Ο «σασμός» πηγάζει από τις ευαισθησίες. Είναι οι ευαισθησίες και τα συναισθήματα».

Τι είναι ο «Σασμός»; «Είναι η συμφιλίωση, το δόσιμο, το σιάξιμο. Είναι το ταίριασμα των καταστάσεων» απαντά. Ο στόχος είναι να… «δώσω στους νεώτερους να καταλάβουν ή κάποιοι να μάθουν ότι μέσα από το καλό μπορεί να βγει το καλύτερο. Δηλαδή, μέσα από την αγάπη μπορεί να έλθει το ταίριασμα. Δεν υπάρχουν μόνο τα πιστόλια, τα κουμπούρια και μπαλωθιές. Υπάρχει η αγάπη και η ισορροπία».

Ο έρωτας μπορεί α οδηγήσει σε «Σασμό»; «Είναι σπάνιο να συμβεί στην πραγματικότητα. Ο έρωτας δεν θέλει συμβιβασμούς. Ο έρωτας θέλει φτιάξιμο, θέλει αγάπη, θέλει ταίριασμα» τονίζει. Και προσθέτει: Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Alpha επέλεξε το βιβλίο μου , για να το εντάξει στο νέο του πρόγραμμα. Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης και οι συνεργάτες του το ξεχώρισαν».

Κι αποκάλυψε τους βασικούς συντελεστές της σειράς: «τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Κωστόπουλος ο οποίος έχει γράψει χιλιόμετρα στα πλατό με χιλιάδες επεισόδια στην πλάτη του και το σενάριο ο Βασίλης Σπηλιόπουλος. Αυτοί από μόνοι τους εγγυώνται ότι θα γίνει άρτια δουλειά» καταλήγει.