Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσε μας ρε μαμά: Βγήκε το νέο τρέιλερ της οικογενειακής κωμωδίας του Alpha

Έρχεται τον Σεπτέμβριο

Άσε μας ρε μαμά: Βγήκε το νέο τρέιλερ της οικογενειακής κωμωδίας του Alpha
News 27.08.2021 12:16
Από Ίρις Βίλα

Άλλη μια σειρά πρόκειται να έρθει μέσα από την συχνότητα του Alpha όπου έχει να κάνει με μια οικογενειακή κωμική σειρά, με τίτλο «Άσε μας ρε μαμά». Μάλιστα, στον αέρα έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται ακόμη και το δεύτερο trailer της σειράς.

Οι περιπέτειες των ηρώων με τις ανατροπές, τους έρωτες αλλά και με άλλες τόσες καταστάσεις πρόκειται να γίνουν μέρος της καθημερινότητά μας για τα καλά καθώς οι ηθοποιοί έχουν "αγκαλιάσει" με πολύ αγάπη τους ρόλους τους.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς

«Άσε μας ρε μαμά»: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ALPHA

Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά» έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha και πριν από λίγο κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τους χαρακτήρες.

Με αγαπησιάρικη διάθεση, αισιοδοξία και πολύ χιούμορ. Με έντονο γυναικείο πρόσημο και πολύ αγαπημένους ηθοποιούς θα δούμε καταστάσεις οικείες και γνώριμες να εκτυλίσσονται γύρω από οικογενειακές αλλά και άλλες σχέσεις. Οι περιπέτειες των ηρώων με τις συγκρούσεις, τις ανατροπές, τις φιλίες και τους έρωτές τους θα γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας.

Οι χαρακτήρες του Άσε μας ρε Μαμά

Παναγιώτα Βλαντή (Ρωξάνη Ταβουλαρέα) - Μητέρα-Πεθερά-Γιαγιά.

Όμορφη, δυναμική, έξυπνη και επικοινωνιακή. Ξέρει να διαπραγματεύεται, να ελίσσεται και να χρησιμοποιεί επικοινωνιακά τρικ υπέρ της. Αγαπά την οικογένεια που τη «βασανίζει», επιβάλλει κανόνες, αλλά παραβαίνει νόμους αν χρειαστεί.

Μάριος Αθανασίου (Δημήτρης Υφαντής) - Ο ανολοκλήρωτος έρωτας της Ρωξάνης.

Ποτέ δεν ξεπέρασε ότι η Ρωξάνη προτίμησε να φύγει στην Αμερική από το να μείνει να παλέψει εδώ μαζί του. Μηχανικός στο επάγγελμα. Ο Δημήτρης προσπαθούσε να το ξεπεράσει, όταν η κολλητή της φίλη, η Έλλη, με την οποία έκαναν παρέα, του συμπαραστάθηκε – μια συμπαράσταση που κατέληξε σε σχέση.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Θωμάς Παπαπέτρου) - Ο βασικός ανταγωνιστής της εταιρίας της Ρωξάνης.

Είναι πίσω από την τρικλοποδιά που θα δώσει τη χαριστική βολή στην ΑΡΜΕΚΟ και θα προκαλέσει τη χιονοστιβάδα της καταστροφής της. Ο Παπαπέτρου βρίσκεται πίσω από όλα τα δεινά της Ρωξάνης, με το μίσος που έχει ένα πεντάχρονο αγοράκι για το κοριτσάκι που του αρέσει.

Δήμητρα Σιγάλα (Έλλη Βασιλείου) - Η παιδική φίλη της Ρωξάνης.

Πάντα θαύμαζε την Ρωξάνη και της στεκόταν. Η μετακόμιση της Ρωξάνης στην Αμερική, τους έδωσε την ευκαιρία με τον Δημήτρη να συνδεθούν ερωτικά, κάτι που τώρα νιώθει πολύ ένοχη για να αποκαλύψει και πολύ απρόθυμη να διακόψει. Η επιστροφή της Ρωξάνης θα κάνει την Έλλη να επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα στη ζωή της.

Δημήτρης Παπαδάτος (Μενέλαος Ταβουλαρέας) - Ο πρωτότοκος γιος της Ρωξάνης.

Διευθυντής της AΡΜΕΚO (Αριστείδης, Ρωξάνη, Μενέλαος, Ελευθέριος, Κορίνα), μέχρι σήμερα. Πολιτικός μηχανικός και πολύ καλομαθημένος. Ήταν πάντα κάτω από τα «φτερά» της μαμάς του, μέχρι που ήρθε ο «γύπας» η Τζοβάνα στη ζωή́ του και τον πήρε κάτω από τα δικά́ της.

Άννα Μενενάκου (Τζοβάνα Δημοπούλου - Ταβουλαρέα) - Η γυναίκα του Μενέλαου – Η νύφη της Ρωξάνης.

Μανιακή του interior design και του minimal chic και βασίλισσα στον, πάλαι ποτέ, θρόνο της Ρωξάνης. Δεν μπορεί να ανεχτεί ότι όχι μόνο δεν έρχεται η εταιρεία αποκλειστικά στα χέρια της (άντε και του Μενέλαου), αλλά η πεθερά της επιστρέφει και τους παραγκωνίζει.

Μελίνα Βαμπούλα (Κορίνα Ταβουλαρέα) - H κόρη της Ρωξάνης, η «Κορίνα της».

Γνώρισε τον Matthew στο Λονδίνο, όταν σπούδαζε αρχιτεκτονική́ και τον βρήκε πολύ cool. Σαν παιδί σάντουιτς, ένα κορίτσι ανάμεσα στον πρωτότοκο και τον Βενιαμίν της Ρωξάνης, αισθανόταν πάντα παραμελημένη.

Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Matthew Λαζάρου – Jefferson) - Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας AΡMEΚO και σύζυγος της Κορίνας.

Είναι κάλος στους υπολογισμούς, μαθηματικό μυαλό, αλλά με κακό ένστικτο στις επενδύσεις. Δεν μπορεί σαγηνεύσει την γυναίκα του, όμως μπορεί́ να κολακεύει τέλεια την πεθερά του.

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ (Λευτέρης Ταβουλαρέας) - Ο Βενιαμίν της οικογένειας.

Πετάει από κανάρα σε κανάρα και από εκεί στα σύννεφα. Είναι σε επίσημη σχέση με την Νάντια, μια εναλλακτική́ οικολόγο και ακτιβίστρια κατά της κλιματικής αλλαγής.

Μαρθίλια Σβάρνα (Νάντια Μαρίνου) - Η κοπέλα του Λευτέρη.

Εναλλακτική yogi αλλά και υπέρμαχος των διαφορετικών πηγών ενέργειας και της ανακύκλωσης. Βρήκε την τέλεια ευκαιρία να επανασυνδεθεί με τον σχολικό της έρωτα όταν η μάνα του έφυγε και οι άλλοι σύντροφοί της βαρέθηκαν την τρέλα της.

Δημήτρης Δάρρας (Άρης Ταβουλαρέας) - Ο γιος του Μενέλαου και εγγονός της Ρωξάνης.

Είναι έξυπνος, tech freak, fashionista σαν γνήσιος γιος της Τζοβάνας και κλειστός χαρακτήρας.

Παρθένα Χοροζίδου (Όλγα Τοντόροβα) - Η Ρωσίδα οικονόμος του πατρικού της Ρωξάνης.

Ξέμεινε εκεί από όταν η Ρωξάνη εξαφανίστηκε και θεωρεί τα παιδιά της εισβολείς. Καταφέρνει να τους κάνει να την υπηρετούν περισσότερο από ό,τι εκείνη.

Φωτεινή Ντεμίρη (Γεσθημανή Υφαντή) - Η μητέρα του Δημήτρη.

Αντιπαθεί́ τη Ρωξάνη από την πρώτη μέρα που τη γνώρισε – κυρίως για την υπερβολική της αυτοπεποίθηση και το ότι τολμούσε να της αντιμιλά.

Μελίνα Πολυζώνη (Νικόλ Υφαντή) Η κόρη του Δημήτρη.

Χαμηλών τόνων, γλυκιά και όμορφη κοπέλα είναι μια από τις trainee σχεδιάστριες στην κατασκευαστική της οικογένειας Ταβουλαρέα.

Αναστάσης Κολοβός (Μπάμπης Παπαπέτρου)

Είναι χίπστερ κομμωτής που έχει Barbershop και ανιψιός του Θωμά Παπαπέτρου.

Αλλά…είναι επαγγελματίας μπατίρης. Κάνει συνέχεια «αεριτζίδικες» δουλειές για να τη βγάλει και είναι ο κλασικός ξερόλας - λαμόγιο που είναι μέτριος σε όλα.

Αντώνης Γιαννακός (Βασίλης Παπαπέτρου) - Ο γιος του Θωμά Παπαπέτρου.

Καλύτερη εκδοχή από τον πατερά του. Έγινε εργολάβος με το έτσι θέλω του πατέρα του, στην εταιρία Παπαπέτρου & Υιός. Τώρα προσπαθεί να ολοκληρώσει τις σπουδές του που άφησε στη μέση.

Ελευθερία Πάλλα (Δανάη Παπαπέτρου) - Η 16χρονη κόρη του Θωμά Παπαπέτρου.

Εναλλακτική, τσαμπουκαλού, μοντέρνα και με μαγική φωνή, ονειρεύεται να γίνει τραγουδίστρια. Είναι daddy’ s girl και θα κάνει τα πάντα για να είναι, ο μπαμπάς της, χαρούμενος.

Βασίλης Γιακουμάρος (Σωτήρης Χασιώτης) - Ο σοφέρ της οικογένειας Ταβουλαρέα.

Θα τον προσλάβει η Ρωξάνη για να τους μεταφέρει με το van του κάθε μέρα στη δουλειά. Θα γίνει κάτι σαν ταξιτζής που ο καθένας θα του λέει τα προβλήματά του στη διαδρομή. Χωρίς να λέει πολλά, λέει τα σωστά.

Τζίνα Ράπτη (Σοφία Κοντογιάννη) - Η κολλητή φίλη του Άρη Ταβουλαρέα.

Είναι instagrammer, λίγο fashionista και κρυφά ερωτευμένη με τον Άρη. Είναι η εξ απορρήτων που ξέρει τα πάντα και παρακολουθεί όλες τις κινήσεις του κολλητού της.

Βίλμα Τσακίρη (Ελευθερία Ταβουλαρέα) - Η σιδηρά κυριά Ταβουλαρέα και πεθερά της Ρωξάνης.

Ποτέ δεν χώνεψε την φτωχή και πεινασμένη παρουσιάστρια και δυστυχώς, νύφη της. Εμφανίζεται εκεί που κανείς δεν την περιμένει και προκαλεί το χάος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Και επίσημα στον ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου - Η ανακοίνωση του σταθμού

Θρίαμβος για τον ALPHA - Ποιο πρόγραμμα έκανε 19,1;

Share