Τρυφερές στιγμές για τον Τριαντάφυλλο και τη σύζυγό του, Δήμητρα

Το υπέροχο βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρυφερές στιγμές για τον Τριαντάφυλλο και τη σύζυγό του, Δήμητρα

Το Survivor 4 έχει τελειώσει εδώ και μερικούς μήνες και έτσι ο Τριαντάφυλλος έχει την ευκαιρία, λίγο καιρό πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, να απολαύσει το καλοκαίρι του μαζί με την οικογένειά του και την αγαπημένη του σύζυγο, Δήμητρα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει πολύ μεγάλη αγάπη για την οικογένειά του και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως πολύ συχνά τον βλέπουμε σε στιγμιότυπα με τον γιο του ή τη σύζυγό του.

Αυτή τη φορά, ο Τριαντάφυλλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο καταγράφει τη σύζυγό του να τραγουδάει μέσα στο αμάξι τους. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του τραγουδιστή στο ριάλιτι επιβίωσης, πολύ συχνά τον είχαμε ακούσει να μιλάει για την γυναίκα του και για το πόσο πολύ ανυπομονεί να επιστρέψει στο πλευρό της.

Το βίντεο του Τριαντάφυλλου με τη σύζυγό του, Δήμητρα

Με μαγιό η σύζυγος του Τριαντάφυλλου - Το βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Τριαντάφυλλος μαζί με την σύζυγό του και καλούς τους φίλους. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Κύθνο, με τον τραγουδιστή να μην αφήσει λεπτό σε ησυχία την γυναίκα του, η οποία όπως έχει δηλώσει δεν θέλει την πολύ έκθεση στα media.

Ο Ντάφυ είναι μαζί με την Δήμητρα εδώ και 15 χρόνια, ενώ παντρεμένοι είναι τα 7 και έχουν αποκτήσει μαζί τον γιο τους Νικόλα, στον οποίο ο τραγουδιστής έχει απεριόριστη αδυναμία.

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι καθημερινές και σε μια από αυτές είδαμε την σύζυγό του, Δήμητρα στην πισίνα του ξενοδοχείου που μένουν να είναι με το μαγιό της.