Γωγώ Γαρυφάλλου: «Δέχτηκα προτάσεις, αλλά πολύ...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γωγώ Γαρυφάλλου: «Δέχτηκα προτάσεις, αλλά πολύ...»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου η οποία μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τις νέες τηλεοπτικές προτάσεις όπου δέχτηκε αλλά αποκάλυψε και τον λόγο για το γεγονός ότι δεν της αρέσει ως τηλεοπτικό προϊόν το Big Brother, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29/8.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Γωγώς Γαρυφάλλου

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν η πιο πετυχημένη μου σεζόν. Είμαι η πιο παλιά από όλους που είναι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Δέχτηκα προτάσεις, αλλά πολύ τηλεμάρκετινγκ, ρε παιδί μου». 'Οσο για το Big Brother είπε «Το Big Brother δεν μου άρεσε καθόλου. Και εγώ παιδί ριάλιτι είμαι και πιο σκληροπυρηνικού ριάλιτι. Το πνευματικό επίπεδο των παιδιών και οι διάλογοι είναι λίγο περίεργοι και οι προσωπικότητες».

Και συνέχισε λέγοντας «Με τον μπαμπά της κόρης μου είμαστε πιο καλά τώρα παρά το διάστημα που μείναμε 5 μήνες παντρεμένοι. Τον Κυριάκο δεν τον αισθάνθηκα ποτέ άντρα μου. Το αισθάνθηκα φλερτ. Είμαι τέλεια για φίλη για αυτόν τον άνθρωπο, πώς προέκυψε η καψούρα; Θα κάνω κι άλλο παιδί και θέλω να υιοθετήσω άλλο ένα παιδάκι. Έχω φτάσει σε ηλικία που διαλέγω, δεν με διαλέγουν.

Αν η κόρη μου θελήσει να ασχοληθεί με την τηλεόραση θα τη μανατζάρω. Της έχω πάρει και «επιστροφή» (σ.σ. το ακουστικό των παρουσιαστών) μινιόν, την έκανα ειδική παραγγελία και της είπα “όταν θα πας στα μεγάλα κανάλια θα έχεις τη vintage επιστροφή της μαμάς”. Έχω τρέλα με την κόρη μου, την έχω γράψει σε πρακτορείο μοντέλων και περιμένουμε να κάνουμε μια μεγάλη καμπάνια στην Αίγυπτο. Είναι πολύ όμορφο παιδάκι και θα πρέπει να περάσει και κοινωνικά μηνύματα».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not»

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Πήγα να γεννήσω και το παιδί μου δεν είχε οξυγόνο...»

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία πρόσφατα έζησε το πένθος, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την ημέρα της γέννησης της κόρης της, η οποία ήρθε πρόωρα στη ζωή. Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του μωρού της και συγκίνησε.

«Μέχρι να γεννήσω εγώ χόρευα με την κοιλιά στο στόμα στη σχολή χορού και σπάσανε τα νερά τέσσερις ημέρες συνεχόμενα και εγώ δεν το είχα πάρει είδηση γιατί μου έφευγαν σταδιακά. Όταν λοιπόν πήγα να γεννήσω έπεσαν επάνω μου όλοι οι γιατροί γιατί το παιδί μου δεν είχε οξυγόνο, εκείνη την ώρα βίωσα ένα πραγματικό θαύμα. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, ένιωσα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου. Δεν ξέρω αν η μητρότητα σε αλλάζει σαν άνθρωπο, αλλά εγώ μέσα από την κορούλα μου ξαναγεννήθηκα», αποκάλυψε στο περιοδικό Χάι.

Γωγώ Γαρυφάλλου οι δυσκολίες στη γέννα της

Όσον αφορά στο θάνατο του πατέρα της: «Ναι, έχασα τον πατέρα μου πριν από πέντε μήνες, τεράστια απώλεια η οποία δεν αναπληρώνεται με τίποτα, αλλά ξέρω ότι με προσέχει από εκεί που είναι. Ευτυχώς πρόλαβε να γνωρίσει και να ζήσει λίγο την κορούλα μου. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς! Έχω όμως τη μητέρα μου, που μου έχει σταθεί βράχος στο πλευρό μου στα πάντα, μέχρι και σήμερα είναι ο στυλοβάτης μου σε όλα, πρέπει να την κάνω εικόνισμα και να την προσκυνάω κάθε μέρα».