Παντρεύεται σήμερα ο Μύρωνας Στρατής με την Κατερίνα Ζαπάρδα

Κάτω από άκρα μυστικότητα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύεται σήμερα ο Μύρωνας Στρατής με την Κατερίνα Ζαπάρδα

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Μύρωνα Στρατή και την Κατερίνα Ζαπάρδα. Και αυτό γιατί το ερωτευμένο ζευγάρι σήμερα παντρεύεται, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί με τον ερχομό του γιου του, Νικόλα, τον οποίο και πρόσφατα βάφτισαν.

Ο καλός φίλος του ζευγαριού και κομμωτής, πύρος Σαμοίλης ήταν αυτός που έκανε την αποκάλυψη για το χαρμόσυνο αυτό νέο, με τον ίδιο να αναρτά το απόγευμα της Πέμπτης μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Στο στιγμιότυπο αυτό έγραψε χαρακτηριστικά: «Αύριο λάμπει ο ουρανός, αύριο λάμπει η μέρα, αύριο στεφανώνεται αϊτός την περιστέρα».

Η αποκάλυψη για τον γαμό του Μύρωνα Στρατή και της Κατερίνας Ζαπάρδα

Παντρεύεται σήμερα ο Μύρωνας Στρατής με την Κατερίνα Ζαπάρδα

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Μύρωνα Στρατή

Γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1982 στον Χολαργό Αττικής, μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε το πιάνο στο Εθνικό Ωδείο σε ηλικία 7 χρονών μετά από "απαίτηση" της μητέρας του, αλλά μετά σταμάτησε, για να ξεκινήσει να ασχολείται με την κλασσική κιθάρα. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κλασσική κιθάρα, άρχισε να ασχολείται με την ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα.

Ο ίδιος αναφέρει: «Όταν ήμουν μικρός ξεκίνησα με το πιάνο, περισσότερο επειδή το ήθελε η μητέρα μου. Όμως δεν το αγάπησα, δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Κάπου στα 14, όταν άρχισα να ακούω ροκ, είπα "θέλω να πάρω μια κιθάρα". Από εκεί άρχισαν όλα, η κιθάρα έγινε ο απόλυτος σκοπός μου».

Το 1997 άρχισε να παίζει κιθάρα σε ερασιτεχνικές μπάντες. Από το 2000 ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά κιθάρα και να δισκογραφεί με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, στους οποίους συγκαταλέγονται ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Στάθης Δρογώσης, η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Μάνος Ξυδούς, οι Όναρ, οι Onirama, καθώς και ο Μανώλης Φάμελλος, με τον οποίο συνεργάζεται δισκογραφικά.

Το 2006 ο Μύρωνας Στρατής έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, όπου και κατέκτησε την τρίτη θέση με το τραγούδι "Τι Ζητάς", που συνέθεσε και ενορχήστρωσε ο ίδιος. Το 2007 ακολούθησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ιστός", που περιέχει 12 τραγούδια και του οποίου την παραγωγή ανέλαβε ο Μανώλης Φάμελλος.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2009 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο "Τώρα είναι αλλιώς", το οποίο περιέχει επίσης 12 τραγούδια τα οποία έγραψε ο ίδιος. Στιχουργικά συμμετέχει σε δύο τραγούδια η Βίκυ Γεροθόδωρου, καθώς και η Κατερίνα Ρογκάκου και η Εβίτα Σκουρλέτη.Από το 2009 μέχρι το 2014 ήταν σε σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη. Από το 2016, είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Ζαπάρδα, που είναι ιδιωτική υπάλληλος και έχουν αποκτήσει έναν γιο (γενν. 2020).