Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την συνεργασία της στο MEGA

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την συνεργασία της στο MEGA

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την συνεργασία τους προχώρησε η Μαρία Ηλιάκη. Η ίδια, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, είναι πανευτυχής.

«Το Mega υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.

Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρί Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες. Το Mega την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία» ανέφερε η ανακοίνωση του «μεγάλου καναλιού».

Η Μαρία Ηλιάκη αμέσως μετά προχώρησε στα πρώτα της λόγια για την συνεργασία αυτή, μέσα από ένα βίντεο στο Instagram του καναλιού.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για το MEGA

«Γεια σας. Ντύθηκα, στολίστηκα για να σας ανακοινώσω ότι από Σεπτέμβρη θα είμαι και εγώ στο Mega. Χώθηκα κα εγώ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Σας ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί έναν ευχάριστο και πάνω από όλα, ήρεμο χειμώνα. Σας φιλώ και ανυπομονώ».

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά μαζί με την κόρη τους η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και όπως όλα δείχνουν, εκείνη και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης έρχονται στην Ελλάδα για να απολαύσουν το καλοκαίρι τους.

Το ζευγάρι μένει μόνιμα στη Ζυρίχη ωστόσο φέτος αποφάσισαν να περάσουν τους καλοκαιρινούς μήνες στα πατρικά τους, προκειμένου να γνωρίσουν και οι παππούδες την εγγονή τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, πρώτος τους σταθμός θα είναι η Αθήνα και συγκεκριμένα η Νέα Σμύρνη, όπου βρίσκεται και το πατρικό της παρουσιάστριας. Ο πατέρας και ο αδερφός της, ανυπομονούν να δουν το νέο μέλος της οικογένειας.

Μαρία Ηλιάκη Στέλιος Μανουσάκης

Δεύτερος σταθμός των διακοπών τους, θα είναι η Κρήτη, η γενέτειρα και των δύο. Κάθε χρόνο περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στα Χανιά, εκεί όπου ζει και η οικογένεια του Στέλιου Μανουσάκη. Μάλιστα, οι συγγενείς του ετοιμάζουν ένα παραδοσιακό γλέντι, προκειμένου να υποδεχτούν το ζευγάρι μαζί με το νεογέννητο μωρό τους.

Η χαρά τους είναι απερίγραπτη με την μητέρα του Στέλιου, την κυρία Κατερίνα, να ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το εγγόνι της που όπως έχει γίνει γνωστό θα πάρει και το όνομά της. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, μετά το τέλος των διακοπών τους, θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για την βάπτιση της μικρής τους.