Πάμε Δανάη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την ομάδα της Δανάης Μπάρκα

Έτοιμοι για την νέα τηλεοπτική σεζόν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την ομάδα της Δανάης Μπάρκα

Πιο έτοιμο από ποτέ είναι η ομάδα της Δανάης Μπάρκα για την νέα τηλεοπτική σεζόν στην οποία θα την δούμε μέσα από το μεγάλο κανάλι «MEGA» με την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Πιο συγκεκριμένα, κι εφόσον πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του ο Αύγουστος η ομάδα του «Πάμε Δανάη» ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν μπουν στην τελική ευθεία.

Μάλιστα, οι πρώτες φωτογραφίες δεν άργησαν να έρθουν και στις φωτογραφίες φαίνονται και τα νέα πρόσωπα τα οποία θα είναι στην ομάδα από την δεύτερη σεζόν. Η Δέσποινα Καμπούρη η οποία θα είναι από φέτος στην εκπομπή, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό όπου ποζάρει με τους υπόλοιπους συνεργάτες της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη για την νέα τηλεοπτική σεζόν στο Mega

Πάμε Δανάη: Αυτός είναι ο νέος κούκλος σεφ της εκπομπής - Η πρώτη φωτογραφία με την Μπάρκα

Σε λίγες μέρες, η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα, με την ομάδα της να είναι πλήρως ανανεωμένη. Μάλιστα, και ο σεφ της εκπομπής είναι ένα νέο πρόσωπο.

Πριν λίγο καιρό, η όμορφη παρουσιάστρια είχε προχωρήσει στην πρώτη της ανάρτηση με τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν. Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να μας αποαλύψει και τον σεφ της πρωινής της εκπομπής, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

Αυτός είναι ο νέος σεφ του Πάμε Δανάη

Ο λόγος για τον Τίμο Ζαχαράτο.

Στην λεζάντα, η Δανάη έγραψε χαρακτηριστικά: «Και από εδώ ο ΣΕΦ ΜΑΣ! ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ! @__timaros__ όνομα και πράγμα».

Η ανακοίνωση του MEGA για την Δανάη Μπάρκα

«Μας συστήθηκε τηλεοπτικά πέρυσι για πρώτη φορά. Κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας με τον αυθορμητισμό της, την αισιοδοξία και το αληθινό της χαμόγελο. Η Δανάη Μπάρκα άφησε το δικό της στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη και επιστρέφει ανανεωμένη στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Σε μία ιδιαίτερη για όλους μας χρονιά, η εκπομπή προσέφερε καθημερινά νότες ψυχαγωγίας στους τηλεθεατές, χωρίς όμως να μένει αμέτοχη στις εξελίξεις. Μέσα από το «Πάμε Δανάη!» αναδείχθηκαν ζητήματα που απασχόλησαν τον δημόσιο διάλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας να καταθέτουν τη δική τους αλήθεια.

Με την ίδια διάθεση και θετική ενέργεια, η Δανάη Μπάρκα θα μας καλωσορίζει από τον Σεπτέμβριο στο ανανεωμένο πλατό του «Πάμε Δανάη!». Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις. Αποκλειστικά θέματα, πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ που θα συζητηθούν έρχονται από τον Σεπτέμβριο στο "Πάμε Δανάη!"».