Στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Το κοινό τους βίντεο

Δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Το κοινό τους βίντεο

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, για τα μάτια φυσικά της Ιωάννας Τούνη. -δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση για την αγαπημένη του-. Η ίδια δε, δεν παρέλειψε να του δείξει και το σπίτι της, το οποίο αγόρασε στο κέντρο της πόλης.

Η όμορφη influencer έχει μετακομίσει τουλάχιστον εννέα φορές για αυτό και πήρε την απόφαση να βρει τον δικό της χώρο και να τον ξανά φτιάξει από την αρχή. «Αυτό το διάστημα στη ζωή μου, τον τελευταίο χρόνο βασικά, εντάξει στο τελευταίο βίντεο δεν ήμουν πολύ στα καλά μου, τώρα είμαι πολύ καλά! Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει εννέα φορές. Έχω νοικιάσει άπειρα σπίτια γιατί περίμενα και έψαχνα να αγοράσω το δικό μου σπίτι, μιας και δέχτηκα έξωση… μετά τα τελευταία γεγονότα» είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό.

Το πρωί μάλιστα της Παρασκευής, ο σύντροφος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, επισκέφθηκε το υπό κατασκευή σπίτι της, με την Ιωάννα να τον βιντεοσκοπεί.

Το κοινό βίντεο Τούνη - Αλεξάνδρου από το σπίτι της

«Μου έχεις πάρει το μυαλό» - Δημόσια εξομολόγηση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη

Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσαν και επίσημα πως βρίσκονται σε σχέση, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πραγματικά αχώριστοι. Το ζευγάρι όχι μόνο κάνει κοινές αναρτήσεις αλλά οι δυο τους έχουν προχωρήσει πλέον και στις δημόσιες εξομολογήσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, κάτω από την οποία δε δίστασε να πει στην αγαπημένη του πως του έχει πάρει το μυαλό.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δε διστάζουν να το δείξουν αν και μέχρι πριν από λίγες μέρες ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Βάλε κόμματα θα πάθω νευρικό κλονισμό», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη κάτω από την ανάρτηση του αγαπημένου της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη σειρά του, της απάντησε: «Που μυαλό για κόμματα, μου το χεις πάρει εσύ».

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου σχέση