Αλέξης Κούγιας: Οι πρώτες του δηλώσεις για την προφυλάκιση του μοντέλου από το GNTM

Ανέφερε ότι στην έρευνα που έγινε στο σπίτι της δεν βρέθηκε ίχνος οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξης Κούγιας: Οι πρώτες του δηλώσεις για την προφυλάκιση του μοντέλου από το GNTM

Ο Αλέξης Κούγιας έχει πλέον αναλάβει την υπεράσπιση του νεαρού μοντέλου που γνωρίσαμε από το GNTM, το οποίο κρίθηκε προφυλακιστέο, καθώς συνελήφθη με ναρκωτικά.

Η ίδια, κατά την απολογία της, ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα 35 φιξάκια κοκαΐνης, ήταν ακινητοποιημένο από την περασμένη Τρίτη ως και την Παρασκευή. Μία ημέρα, δηλαδή πριν τη σύλληψή της, με την ίδια να βρίσκεται για διακοπές στην Ίο.

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Live News έκανε λόγο για σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση αλλά και για ένα άτομο από το περιβάλλον που κατηγορεί το μοντέλο πως επικοινώνησε μαζί ώστε να αναλάβει την υπεράσπισή της, χωρίς οι δύο πλευρές ωστόσο να συναντηθούν.

Ανέφερε επίσης ότι στην έρευνα που έγινε στο σπίτι της δεν βρέθηκε ίχνος οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας ούτε ζυγαριά: «Η απουσία της οποίας οδηγεί σε κατάρρευση την κατηγορία περί κατοχής των 35 χωρισμένων δόσεων, αφού χωρίς ζυγαριά ο κάτοχος αυτής της ποσότητας δεν θα μπορούσε ποτέ να τη διαχωρίσει, γεγονός που οδηγεί σε κατάρρευση και την κατηγορία της αγοράς και της μεταφοράς» δηλώσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Τέλος, τόνισε πως έλαβε την πληροφορία ότι στο αυτοκίνητο της κατηγορουμένης έχει τοποθετηθεί συσκευή GPS για την παρακολούθησή της από το πρόσωπο, το οποίο, ως η ίδια ισχυρίζεται, κατασκεύασε αυτή την ιστορία.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για το μοντέλο

«Είναι αθώα, της την έχουν στήσει»

Σε παγίδα αποδίδει τη σύλληψή του, το μοντέλο του GNTM που βρέθηκε με 33 φιξάκια κοκαΐνης στη Γλυφάδα, ενώ από τη μεριά της, η μητέρα της ξέσπασε στην εκπομπή Live News ξεκαθαρίζοντας πως η κόρη της είναι αθώα και πως αυτή η ιστορία έχει επηρεάσει πολύ την οικογένειά της.

«Η Α. είναι αθώα, της την έχουν στήσει. Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της. Είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και ούτε κατά διάνοια θα έμπαινε στη διαδικασία να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις. Η κόρη μου κατηγορείται, δεν έχει κριθεί ένοχη. Όμως όπως παρουσιάζεται το θέμα, φαίνεται σα να έχει διαπράξει όσα την προσάπτουν», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του μοντέλου.

Μέσω του δικηγόρου της, η ίδια ισχυρίζεται ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές. «Όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν που έλεγαν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, το παιδί της και η ίδια

Δεν είναι η πρώτη φορά που το 30χρονο μοντέλο απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά ριάλιτι.

«Έκανα πάρα πολύ μικρή οικογένεια, ξεκίνησα στα 19μου ερασιτεχνικά αλλά μετά σταμάτησα για να μεγαλώσω το παιδί μου

Η καριέρα της άρχισε το 2011 όταν έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς και κέρδισε τίτλο.

«Έχω συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα της μόδας και μ’ αρέσει να με ντύνουν …».