Έγινε γνωστή η είδηση που περίμεναν όλοι για την Ελένη Μενεγάκη

Πότε επιστρέφει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε γνωστή η είδηση που περίμεναν όλοι για την Ελένη Μενεγάκη

Στην τηλεόραση επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη άκρως ανανεωμένη, έπειτα από ένα χρόνο εκτός. Η παρουσιάστρια έχοντας κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το χώρο της παρουσίασης περνώντας περισσότερο χρόνο με την οικογένεια της, πήρε την απόφαση να γυρίσει στο "δεύτερο σπίτι" της.

Σε λίγες ημέρες θα μας πει "καλησπέρα" μέσα από τη συχνότητα του ΜEGA, έχοντας στο πλευρό της την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μετά λοιπόν το γλέντι που έκαναν για την συνεργασία τους, έγινε γνωστή μια είδηση που περίμεναν με αγωνία οι φανατικοί θαυμαστές της Ελένης Μενεγάκη.

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας της Μενεγάκη

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της Κάλλιας Καστάνη η εκπομπή της θα ξεκινάει μετά το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού και συγκεκριμένα στις 13:50, ενώ θα ολοκληρώνεται στις 16:20.

«Η τηλεόραση φτιάχτηκε για τη Μενεγάκη»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε ο Χριστόφορος Πέσκιας και μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση, «Η τηλεόραση φτιάχτηκε για τη Μενεγάκη και η Μενεγάκη για την τηλεόραση. Είναι κάτι που το κάνει όπως κανείς άλλος» είπε μιλώντας για την επιστροφή της παρουσιάστριας της οποίας υπήρξε τηλεοπτικός συνεργάτης.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε και για τον κορωνοϊό καθώς εμβολιάστηκε μιας και ο εμβολιασμός είναι πια μονόδρομος. Πέρα από αυτά ο γνωστός σεφ μίλησε και για το αν θα κάνει φέτος τηλεόραση, ενώ ο ίδιος δεν δίστασε να απαντήσει πως «Και να θέλω δεν μου έχουν πει τίποτα.Δεν είναι ότι τρελαίνομαι αλλά δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο κιόλας», είπε. Παράλληλα αποκάλυψε ότι είδε λόγω καραντίνας 4-5 επεισόδια αλλά προτίμησε να αφιερώσει χρόνο στην οικογένεια και τα κατοικίδιά του.