Θεοδώρα Σιάρκου: «Κάθε μέρα φοβάμαι για αυτό που κάνει ο άντρας μου…»

Η συγκλονιστική αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θεοδώρα Σιάρκου: «Κάθε μέρα φοβάμαι για αυτό που κάνει ο άντρας μου…»

Η Θεοδώρα Σιάρκου παραχώρησε συνέντευξη στο «ΕΓΩ» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τον γάμο της αλλά και την δύσκολη δουλειά που έχει ο σύζυγός της καθώς αν και είναι μαζί του 16 χρόνια παντρεμένη δεν έχει συνηθίσει ακόμη στην ιδέα του επαγγέλματός του.

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχα μιλήσει και για τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου μετά από τα τελευταία σκάνδαλα που άφησαν συγκλονισμένο το πανελλήνιο.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Θεοδώρας Σιάρκου

Είστε σχεδόν 16 χρόνια παντρεμένη, πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί μετά από τόσα χρόνια μία οικογένεια;

Πρέπει πάντα να προσπαθείς και να μην είσαι στάσιμος. Να αγαπάς, να εκτιμάς, να εμπιστεύεσαι. Οι σχέσεις χτίζονται μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο.

Υπήρξε στιγμή που ο γάμος σας πέρασε κρίση κι αν ναι πως το ξεπεράσατε;

Όχι όταν υπάρχουν τα παραπάνω όλα τα ξεπερνάς. Εξαρτάται πάντα από τις προτεραιότητές σου, τα σημαντικά σου.

Καταλάβατε αμέσως πως ο σύζυγός σας είναι ο άνθρωπος με τον οποίον θέλετε να μείνετε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα;

Δεν μπορώ να το περιγράψω. Κάτι μέσα σου λέει πως αυτός εδώ ήρθε για να μείνει.

Ο σύζυγός σας κάνει ένα πραγματικά επικίνδυνο επάγγελμα μιας και είναι δύτης, υπήρξε κάποια στιγμή που φοβηθήκατε για τη ζωή του;

Κάθε μέρα φοβάμαι όμως αυτό είναι που κάνει, άρα οφείλω να το σεβαστώ. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνον.

Λίγα λόγια για την Θεοδώρα Σιάρκου

  • Ξεκίνησε τις σπουδές της πάνω στην υποκριτική στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1995. Το 1993, παράλληλα με τις σπουδές της, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση με ένα μικρό ρόλο στο καστ της κωμικής σειράς του Mega Channel Το δις εξαμαρτείν. Παρέμεινε στο καστ της σειράς, με το ρόλο της δημοσιογράφου του Media Channel Κατερίνας για τρεις σεζόν, μέχρι το 1996. Στο θέατρο έκανε το ντεμπούτο της το 1995 συνεργαζόμενη με τον Μιχάλη Κακογιάννη στις Τρωάδες του Ευριπίδη στη Επίδαυρο.
  • Ακολούθησαν μικροί ρόλοι στις τηλεοπτικές σειρές Εμείς κι Εμείς και Ο ιός του πατέρα ενώ συνέχισε την πορεία της στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό τη σεζόν 1998-1999 με το ρόλο της Τουρκάλας Λεϊλά Οσγκούν στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου Η Λάμψη, στον ANT1. Η σεζόν εκείνη της σειράς σημείωσε μεγάλη επιτυχία κι έτσι μετά την ολοκλήρωση της ιστορίας εκείνης δέχτηκε εκ νέου πρόταση να παραμείνει στη σειρά και τη σεζόν 1999-2000 με νέο ρόλο. Έτσι την επόμενη σεζόν παρέμεινε στο πρωταγωνιστικό καστ της Λάμψης με το ρόλο της Έλλης. Μετά τηνν επιτυχημένη της πορεία στη σειρά είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις δύο πρώτες σεζόν της δραματικής σειράς του MEGA Αέρινες Σιωπές, με το ρόλο της Δώρας Παναγιώτου. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια ακολούθησαν διάφοροι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις σειρές Το πιο γλυκό μου ψέμα, Ελλάς το μεγαλείο σου, Μη μασάς το παραμύθι, Οι Βαρβάτοι ενώ έλαβε μέρος σε ιστορίες των σειρών Το Κόκκινο Δωμάτιο και Επτά Θανάσιμες Πεθερές.
  • Τα επόμενα χρόνια εργάστηκε αποκλειστικά στο θέατρο λαμβάνοντας μέρος σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων. Τη σεζόν 2020-2021 επέστρεψε τηλεοπτικά έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.