Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

«Έξοδος με το «κορίτσι» μου μετά από πολυυυυυυυ καιρό!!»

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι
News 28.08.2021 16:33
Από Ίρις Βίλα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού στον κόσμο έφερε η γλυκιά μανούλα τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα πέρα από το γεγονός πως προτεραιότητά τους πλέον αποτελούν τα αγγελούδια τους.

Μάλιστα, και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες στιγμές από την προσωπικότητά τους μιας και έχουν μεγάλη απήχηση από όλες τις ηλικίες.

Αυτή τη φορά ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με την Χριστίνα Μπόμπα όπου μετά από αρκετό καιρό έχουν βγει έξω. Μάλιστα στην λεζάντα της φωτογραφίας δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Βραδινή έξοδος με το «κορίτσι» μου μετά από πολυυυυυυυ καιρό!!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για τον θηλασμό

«Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου...αλλά έχει και τις δυσκολίες του! Και καμία νέα μανούλα δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό (ή είναι μόνο για μένα δύσκολο λόγω του ότι έχω δυο μωράκια;)

Ζω το πιο μαγικό συναίσθημα, να θηλάζω τα μωρά μου! Αλλά και την πιο απαιτητική περίοδο της ζωής μου! Ειδικά στην αρχή είχα τόση αγωνία που το γάλα δεν έφτανε και για τις δυο, που ο χρόνος δεν έφτανε και για τις δύο (μην κοιτάς τώρα που καταφέρνουμε κάπου κάπου το παράλληλα), μην αναφέρω την εξάντληση και την αϋπνία.
Όταν έπρεπε να δώσω ξένο γάλα γιατί δεν έφτανε το δικό μου με κατέκλυσαν οι ενοχές! Οι μισές συμβουλές έλεγαν «κόψτο τελείως να ησυχάσεις, δώσε μόνο ξένο» και οι άλλες μισές τόνιζαν «πως ο θηλασμός είναι προσφορά και ζήτηση και πως αν τα είχα κάνει όλα σωστά θα είχα αρκετό γάλα!»

Τελικά αποφάσισα να κάνω αυτό που εγώ θεωρούσα το καλύτερο για τις μικρές μου. Και κάπως έτσι συνέχισα να θηλάζω, να συμπληρώνω με ξένο γάλα, να κάνω pump και καθημερινά να απολαμβάνουμε το τάισμα μαμά και κόρες. Βρήκαμε μετά από δύο μήνες τις ισορροπίες μας, αν και κάθε μέρα έχει τις προκλήσεις της. Μοιράζομαι τη δική μου εμπειρία γιατί θα ήθελα και εγώ να ακούσω μια πιο ρεαλιστική ιστορία για το θηλασμό προτού γεννήσω.
Μετά από 2 μήνες πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωστή απάντηση, κι ότι η πιο σωστή απόφαση είναι αυτή που παίρνει η κάθε μανούλα ξεχωριστά. Αυτή ξέρει! Γιατί στο κάτω κάτω αυτό που χρειάζονται όλα τα παιδάκια του κόσμου είναι αρκετά απλό...την αγάπη μας!.».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάκης Τανιμανίδης: Χαμός έξω από το μαιευτήριο - Κέρασε τους πάντες γλυκά

Σάκης Τανιμανίδης: Απαθανατίζει την Χριστίνα Μπόμπα να κοιμάται αγκαλιά με τα κοριτσάκια τους

Share