Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διέρρευσαν σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία

Ό,τι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διέρρευσαν σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία

Με αφορμή τα 20α γενέθλια του αδερφού του, Άλεξ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς είναι αρκετά ενεργός.

Ο γνωστός αθλητής θέλησε να δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες που είχε με τον αγαπημένο του αδερφό όπου μέσα σε αυτές υπήρχαν κι αρκετές στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι από την παιδική του ηλικία. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Xαρούμενα γενέθλια Άλεξ, σε αγαπάμε! Απόλαυσε τη μέρα».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Υπέροχη κίνηση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τους πυρόπληκτους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μία κίνηση ανθρωπιάς προκειμένου να βοηθήσει τους συνανθρώπους του που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα.

Έτσι, σε συνεργασία με μία στοιχηματική εταιρεία, ο Έλληνας άσος του NBA, προσφέρει σε πυρόπληκτους που το έχουν ανάγκη, διαμονή σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας, ενώ την ίδια στιγμή επιστρέφει εσπευσμένα στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η στοιχηματική εταιρεία, προσφέρουν:

25 δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Titania (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα 106 78), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8)

8 δίκλινα και 7 τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Athens Marriott (Λ. Συγγρού 385, Αθήνα 17564), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8)

10 δίκλινα και 10 τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο President (Λ. Κηφισίας 43, Αθήνα 115 23), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8)

15 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια στο Marathon Beach Resort (Λ. Ποσειδώνος 12, Νέα Μάκρη 19005), για 2 διανυκτερεύσεις (6/8-8/8)

12 τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια και bungalows στο Golden Coast (Παραλία Μαραθώνα, 19007), για 2 διανυκτερεύσεις (6/8-8/8)

Παρακαλούνται όσοι κάτοικοι πληγέντων περιοχών έχουν άμεση ανάγκη στέγασης, να επικοινωνήσουν άμεσα με τα ξενοδοχεία για να προβούν σε προκράτηση, δηλώνοντας τα στοιχεία τους, και να ενημερωθούν σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαμονής τους.

Ξενοδοχείο Titania: Σπύρος Αράθυμος, τηλ. επικοινωνίας 6942 222940

Γιάννης Αντετοκούνμπο φωτιές