Σοφία Αλιμπέρτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Πέρα από μητέρα είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστριά του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοφία Αλιμπέρτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Το βράδυ της Παρασκευής 27/8 ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έδωσε μια ξεχωριστή συναυλία. Ο Νικόλας Βαρθακούρης η κοινώς «Good Job Nicky» έχει γίνει ευρέως γνωστός ειδικά τον τελευταίο χρόνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προκειμένου να ταξιδέψει για ακόμη μια φορά το κοινό με τις μελωδίες του. Εννοείται σε κάθε του βήμα έχει δίπλα του την μητέρα του η οποία είναι η και η μεγαλύτερη θαυμάστρια.

Μάλιστα, η Σοφία Αλιμπέρτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της λίγο πριν ανέβει στην σκηνή και τα "δώσει" όλα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η συναυλία του «Good Job Nicky»

Νικόλας Βαρθακούρης: «Έχω πάει να πεθάνω τρεις φορές»

Ο μικρός γιος του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρη, μίλησε για τις κρίσεις πανικού που έχει πάθει οι οποίες τον έχουν σημαδέψει. Η εξομολόγηση του είναι συγκλονιστική.

Ο νεαρός τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως έχει πάει να πεθάνει τρεις φορές.

Η εξομολόγηση του Νικόλα Βαρθακούρη

«Πριν από τρία χρόνια πέρασα την πρώτη μου κρίση πανικού. Από την εφηβεία μου και μετά είχα κάποιες αλλεργίες που ήταν σοβαρές. Έχω πάει να πεθάνω τρεις φορές. Την πρώτη φορά που με έπιασε δεν ξέραμε καν ότι είμαι αλλεργικός και έπρεπε να τρέξουμε αμέσως στο νοσοκομείο. Αυτή η ιστορία με στιγμά­τισε. Πριν από τρία χρόνια λοιπόν, ήμουν βράδυ μέσα στο αμάξι, επέστρεφα στο σπίτι από κάπου μακριά.

Δεν άκουγα μουσική, είχε απόλυτη ησυχία, άκουγα μόνο τον μονότονο ήχο του αυτοκινήτου και έβλεπα τα φώτα της Αττικής Οδού. Ασυνείδητα άρχισα να λέω στον εαυτό μου «θα πε­θάνεις, θα πεθάνεις». Και σκέφτηκα παράλληλα ότι μπορεί να πάθω το ίδιο αλλεργικό σοκ. Μούδιασαν τα πόδια μου, ζαλίστηκα, ένιωσα ότι όλο το βάρος του κόσμου πιέζει τα αυτιά μου, το κεφάλι μου.

Νικόλας Βαρθακούρης για κρίσεις πανικού

Νόμιζα ότι παθαίνω και αλλεργικό σοκ, χωρίς όμως να παθαίνω. Έφτασα στο σπίτι, το είπα στη μάνα μου και με ηρέμησε. Έπειτα, βλακεία μου, άρχισα να το εκλογικεύω. Είπα στον εαυτό μου «εντά­ξει, δεν ήταν τίποτα». Έπειτα από δυο εβδομάδες έπρεπε να φύγω για την Ολλανδία. Για δύο εβδομάδες έλεγα από μέσα μου «έλα, δεν θα πάθεις τίποτα, σιγά μην πάθεις ξανά κρίση πανικού».

Με το που μπήκα στο αεροπλάνο, 3 ώρες και 40 λεπτά, ήμουν σε κρίση πανικού. Μόνος μου. Πίστευα ότι θα πεθάνω. Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, πήρε ζωή αυτό το πράγμα και δεν με άφηνε. Προσπα­θούσα να βρω πράγματα που δεν με βγάζουν από το comfort zone για να νιώσω καλύτερα. Ευτυχώς, έχει πολύ καιρό να με πιάσει ξανά. Έχω ξεπεράσει πλέον τις κρίσεις πανικού και περνάω απλώς κάποιες κρίσεις άγχους».